Isnin, April 11, 2011

Membuat Panggilan Dan SMS Ke Luar Negara.

Nombor yang terpapar bila dapat panggilan dari luar negara adalah seperti contoh disebelah +668567*****.

Kalo nak call balik,senang jer.Cuma tekan kat history pada incoming call pada hanset tu.

Tak ada masalah.

Tapi kalo nak sms pulak kena tambah '00' kat depan nombor tu,dah jadi macam contoh ini pulak 00668567*****.

Pulak dah !!


**********************************

Macam celaka company telco ni.Nak kena main tukar-tukar pulak.
Patut ler 10 sms aku hantar kat cik makwe tak sampai-sampai.

3 ulasan:

sha berkata...

eh? cmtu ke?? aku xde masalah pon x ltk 00 kt dpn

jo berkata...

tak tahu pulak gua. tak pernah pulak gua bercinta dengan pakwe antarabangsa.

Hisyam junior berkata...

Tak boleh pon