Rabu, April 20, 2011

Main Internet Facebook,Youtube dan Twitter


Hari ini bila line VPN down
.

Tahu tak dengan line VPN tu aku boleh main poke-poke kepala kutu-kutu yang ada dalam fesbuk,tengok anuar zain menyayi dalam youtube dan main twitter dengan makwe-makwe yang urban.

Tahuu takk?

Now tak pasal-pasal aku siapkan kerja koding sistem aku ni.Mantap pulak tu,selalu makan masa 3 hari nak siap.Hari nie 1 hari je dah boleh settle.



Tak perlu lah true sangat kerja macam nie woi.Boleh kasi aku takut dengan bayang-bayang aku sendiri ni.

Baler baler...



1 ulasan:

Peri PiA berkata...

tolong settle kan masalah coding blog saya,hehe