Rabu, Februari 23, 2011

klik klik klik


Aku bukak tengok blog .
 

owhh..seminggu dah tak update.

Ok aku cuba fikir dah sampai masa aku tulis benda-benda sikit.
So aku cuba klik pada new post.Lepas tu aku pulse kejap sambil ketuk-ketuk jari atas meja opis aku.Aku Usha-usha dinding tepi meja aku.

Hurm takde gambar juliana evans.

Aku jadi rasa Hampa sikit,

Kembali guna jari untuk ketuk-ketuk  atas meja opis balik.

bangang bangang bangang! 



Aku rasa aku kena kawin ni.Kemampuan menulis ni dah makin tandus.

9 ulasan:

kella berkata...

haaa.. kawin..kawin.. kena kawin cepat ni.. dah ada calon belum nih? :)

black butterfly berkata...

huhuhuhu..geli ati..^_*

maiMOONyet berkata...

nak kawen, jd kn aku flower gurl ko k? xD

mye berkata...

haha..
nway kalo xda topik jelajah r blog org len..
hehe

merahitujambu berkata...

cpt kawin..cpt kawin

tia berkata...

jommm kawen! hikhik! ke nk yg felukk tuh ? :))

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

G la kawen, cleaner dah lama menunggu tuh

Nik berkata...

hidup ini memang banyak dugaan..

ahmadhaikal berkata...

haa, kawin cepat ajela..