Jumaat, Februari 11, 2011

Bos Aku Pesan.


Antara yang bos aku membebel masa mesyuarat unit aku, rabu lepas.

Dalam waktu kerja,jangan nak buat benda pelik-pelik.
Benda tak boleh buat seperti tak boleh main game,tak boleh berniaga online dan tak boleh tengok movie.
Kalo gersang sangat nak buat jugak benda tu,Bos aku pesan suruh buat waktu time rehat aje.


Aku duduk belah belakang dengan tenang, sambil makan nasi lemak dan air nescafe.Makanan rutin yang disediakan bila orang gomen ada mesyuarat.Bab makanan ni memang pesen sejak dari zaman kerajaan parti perikatan lagi.

Tapi bagi aku, biasa lah.bos bebel berlori-lori pun,anak buah yang bawah nie memang payah nak ikut.

ye dak?

Dari saat itu aku rasa aku makin kerajaan.


4 ulasan:

kAziShA berkata...

nescafe mmg tak boleh tinggal ea..hehh

Kazaztan Team berkata...

kerajaan = lemau...tahniah...

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

0ooo makan nasi lemak !!!!!!!!!!!!

mye berkata...

base r tu mnusia ssh mgamalkan prkara yg btul..
base knlah yg betul, betul knlah yg base..(btul kew nie?)..
hehe