Isnin, Februari 07, 2011

Dugaan Menabung

Aku kira berhajat bulan ini,aku nak kasi sedap sikit kereta aku.Plan ingat nak setup kasi dapat feel macam kereta Audi A4.

Barulah urban sikit.Itu belum kira lagi kalo aku taruk dekat picture profile fesbuk.Kompim berderet makwe nak ngorat aku nanti.

Ok.Gaji bulan lepas,aku plan nak tukar benda dibawah ni.Dah sampai waktu perbatuan pada meter kereta yang buat aku harus tukar.Bab nak kasi sedap kereta ni,kena bijak sikit budget.Pasal ini main duit yang real,bukan duit monopoly.


Kene tegas disiplin diri dari berbagai dugaan yang pelik-pelik dan juga kena pandai berjimat.Itu yang paling penting.

gambar rembat dari google

Tapi selasa lepas,benda bawah ini pulak yang jahanam.
Perhhhh.dia punya rasa oren tu mmg sampai terus kat dalam jiwa.

gambar rembat dari mudah

Ini baru menabung nak kasi sedap kereta ni.Belum kira lagi dugaan menabung pasal nak salam tangan tok kadi lagi.

Bangang!! Habis lingkup plan aku susun.

6 ulasan:

Kazaztan Team berkata...

tabung salam tok kadi lg penting...

faizan berkata...

tukar plat je.. macam aku... tapi sempat la besi 'waja' aku tu menjahanamkan kad kredit aku sampai max.. kalau la aku tukar lebih awal..

Woody Allen berkata...

FREE Google T-shirt for First 100 new activation of the Google Adwords Campaign by 28 Feb

2011


Freebies From Exabytes & Google

Exabytes and Google AdWords have a solution for you When you sign up for any Exabytes hosting

plan, we'll give you a free advertising credit with Google AdWords! There are no additional

charges and commitments required, other than signing up for a new Google AdWords account.

AdWords is the web's most powerful advertising solution, and this coupon allows you to

promote your site for free. What's more, Google provides a full online video-tutorial for

AdWords, so you'll always have access to training and customer-support when running your

campaign.

Kindly refer to the below link for more:
http://www.exabytes.com.my/web-hosting/freegiftspack/googleadw.php

or contact our sales team at sales@exabytes.com.my

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

hehehehehhehehehhehehehehheheheehhe





eh ade spam kat sini =P

cik 18 berkata...

same je cam aku...dari bocor minyak gear, ke timing belt, ke segala la...bosan!

kuar duit tabung haji riban nak bayar...entah bilenyer aku nak pegi haji kalo cenggini..

Tanpa Nama berkata...

sep lg keta ngan aku..sep la..sep la