Isnin, Disember 06, 2010

From Bandung with Love



    [ kutu yang Lupa Dunia bila bershopping ]


Badan letih.Otak keliru.Hati rindu.Jiwa tertinggal di depan kaunter MAS di Bandara Husein Sastranegara International.Lebih tepat lagi adalah depan peramugari Garuda Air. Hati kering seorang remaja belia 4B pun cair macam aiyaq batu !

Tengah syok sesak dalam angkut-angkut dengan makwe-makwe Bandung macam sinetron kat dalam tb3,sempat pulak ada kutu buskers yang lompat naik bertenggek sambil nyayi lagu Demi Waktu form Band Unggu dengan petik ukelele je.

Kalo kat Kuala Lumpor memang aku tepis keluar benda ini .Tapi kat sini aku kasi kelonggaran,suara kutu tu memang true habis.
Kalah budak AF8..sapa tu namanya? errr shahir ke shuhir tu.

[,]

Bila balik Malaysia,masing-masing duduk pandang dalam fesbuk.Kami share sikit pengalaman kami dengan kutu-kutu yang gagal pergi. 
Hidup kena adil ! 
Seminggu non stop, what's on your mind tu keyword dia adalah badung,itu perkara biasa.




Aku rindukan Badung.ehh silap! Kami rindukan Bandung.


Next trip Hatyai...amacam? 
*sambil kira syiling,sisa-sisa yang ada dari bandung.



17 ulasan:

maiMOONyet berkata...

mana aku punya oleh2 dari sana? xD

sebelas berkata...

@maimon.

larikkkkkk.....aku kejar kastam jap erk :D

violetless berkata...

oooooooooo...oooooooo begitu..

nina suhaina berkata...

haha..mana gambar kat bandung yang lain saiful?

merahitujambu berkata...

masyuk leh laa g bandung kan..huhuhu.mana ole2

ciput berkata...

jumpe Mulan Jamilah x? HAHAHA

Haa Fakihah berkata...

kihkih. xpenah g bandung. air bandung je slalu mnum.

Haa Fakihah berkata...

kihkih. xpenah g bandung. air bandung je slalu mnum.

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

Jumpe artis LOLLYLUVFAREDA tak ? Saye minat die.

Salmi Effendi berkata...

haha kunun kunun macam from paris with love la ni kan -.-'

okay saja nak test cari kopi ais. bye (;

hans berkata...

wah
bestnya gi trip2 melancong nih
belikan ku ole2 nanti
heheheh

P/S : Review Filem : Aku Tak Bodoh Memang Tak Bodoh! Love F.A.M.I.L.Y!

P/S : Cek Nuffnang Dah Sampai..Yehaa!

CERITA LEBAT berkata...

nak pegi hatyai pakai siling guna public phone la..haha

AISHA SAAD berkata...

wah2, mcm shok sgt jek!
ehemmm, ole2 aku takder? hahaha.

Epul Azimi berkata...

gila jauh ko berjalan,aku paling jauh pon gi jamban je...hahahaak

athiea berkata...

gua nk ikut jgk next trip tu..grrrr

acik mimi berkata...

salam...
saya blogger baru...kalau sudi masukkan link anda dalam post saya yg terbaru...
sedikit ilmu blogwalking untuk di kongsikan bersama pada semua sahabat blogger..
Thanks..

gadisBunga berkata...

kalau ade fridge magnet lebih2 tlg pass sini. nanti gua belanja kopi ais.

tengkiuk!