Khamis, November 25, 2010

Undi Pakai Like Facebook


link kontest kisah cinta


Semalam kawan pejabat aku ada hantar benda ini dekat wall fesbuk aku.Err maksud aku mamat yang atas tu,bukan mamat yang soklan bertanya pasal paper akuu tu..itu lain cerita.

Tunang dia ada masuk kontest yang dianjurkan oleh CST Production.Kompeni milik anak melayu zaman DEB yang kita boleh banggakan  berbanding dengan anak melayu yang susah nak pilih antara KLCC dan pakwenya ditepi jalan yang sedang jem.Itu celaka.


Aku fikir tak perlu aku nak arahkan korang 'like' yang mana satu.Tapi make sure yang peserta no 6 tu perlu termasuk jugak dalam 'like' korang.


Kalo kawan aku menang,boleh jugak aku join jadi pelakon sampingan.Sekali sekala berlakon dalam tivi pun macam boleh buat manusia lupa diri.Manalah tahu lepas tu aku nanti akan jadi lagi fofular dari fahrin ahmad ke.


'" ; "


Ayat aku kat atas ni dah macam 'ayat' ajak orang join MLM pulak aku rasa.Hampeh....

20 ulasan:

maiMOONyet berkata...

ada pengeras tak kalau like? ;P

maiMOONyet berkata...

kalau tak ada, tak nak like :P

sebelas berkata...

@maimoon

jangan risau..pengeras untuk ko akan ade :D

jo berkata...

CST tu mmg terbaik. lagi-lagi video kawen2. baru tengok video gua dh terasa nak kawen. weh..gua ada emel header dekat lu.

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

Nak laik kat sini je b0leh tak ?








LIKE.

Hasrol Nizam berkata...

aku pun pernah like page ni..
tapi tak de vote sape2 lagi

Hasrol Nizam berkata...

eh, aku silap like page kot..haha

nina suhaina berkata...

ohh..marilah like beramai2 kalo macam tu. haha..

ardinihumaira berkata...

alamak.. dni kurang faham sangat bab2 like.. tak ado fb pasal. huhu

violetless berkata...

memang hampehhh..tapi aku takle nak tolonggg..aku da buang fesbukkk..hahaha

gadisBunga berkata...

ada hati nak ganti fahrin ahmad...lolilolilo... eh silap.. lalalala

:p

Epul Azimi berkata...

i like when i like.

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

salam
ada dapat apa apa ke kalu like

hans berkata...

wah
best nih
minta2 dia menang

P/S : Fakta Menarik Mengenai Bruce Lee Yang Perlu Peminat Bruce Lee Tahu

P/S : Aarif Rahman @ Aarif Lee :- Bruce Lee My Brother

laki cikgu kimia berkata...

gua titipkan harapan dari jauh je untuk member lu nih oke

♥CIK SHA♥ berkata...

nak ganti fahrin ahmad??hehe..

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ berkata...

mmg byk kontest mcm 2 skang en?





btw..

visit n do folo me yeah~

http://owlkieranaa.blogspot.com/

tq~

Miss Lemon berkata...

org xde fb
hehe sori x dpt vote
^^

cimut munniey :) berkata...

taley bla ayt cam join MLM. mengarut mende alah uh HAHA.
badewayyy, goodluck to ur friend :)

1st time komen sni. :D

kAziShA berkata...

dah like =p
gud luck yaa (:
CST Production ni memang gempak..