Selasa, November 16, 2010

Sekali Dalam Setahun


16 November merupakan hari ke-320 (hari ke-321 dalam tahun lompat) dalam kalendar Gregory. Tinggal 45 hari sebelum memasuki tahun selepasnya.
Hari ini juga merupakan:
  • Hari Toleransi Antarabangsa
  • Loy Krathong di Thailand.
                                                                                                                            wikipedia


Dan hari ini pulak, tiba giliran hari jadi aku.
Kalo ada hati nak gugat keimanan aku dengan macam-macam hal.


tak pa,


aku tak simpan dalam hati, pasal aku bertoleransi hari ini.

18 ulasan:

maisyara Pot! Pot! berkata...

want be first! ngeee^^ *gedik!

maisyara Pot! Pot! berkata...

aku nak HADIAH!!! ^^ mne?!

gadisBunga berkata...

tak bestnyer besdey hujung2 taun. lalala!

mye berkata...

happy birthday!!
hehehe

kAziShA berkata...

ehh sama ngn birthday adik saya laa..

HAPPY BIRTHDAY INCIK SEBELAS :)

L.O.V.E hUnTeR berkata...

Allah Selamatkan kamu!!!!! Hepi Besday en Sepul yg ke




















.....30? erk...hehehehe

princeduyong berkata...

semoga terus bahagia...dan dimurahkan rezeki sampai ke 16 nov tahun depan...

Wan Gerrard berkata...

selamat hari jadi bro ^_^v

ciput azny berkata...

selamat berTUA-TUAan.HAHAHA :)

Encik Psychopath berkata...

serius ? slamat hari jadi.

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

Xnak ucap pe2.

AISHA SAAD berkata...

hepy belated bufdayy.
awat tak gi tau awal2...
kan dah tak dpt present! ngeh2...

Ieqa Swetluv berkata...

uit befdey ang ka?? alamak lewat wish tapi nak cakap gak


SELAMAT ARIE TUA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hohoho ;p

nina berkata...

erkk akuu da jadi belated da tapi tetap nak wish jugakk.
HAPPY BIRTHDAYYY :)

SweetyMui2 berkata...

wohh!happy belated birthday..hikhik. lambatnya wish =___=

Anna Boleyn berkata...

salam..sy dah masukkan link blog ni dlm bloglist HLN. sila check kat bloglist 'Another Love Nest'. Thanx taw :)

merahitujambu berkata...

dh tua dh...

g0m0k9enDek berkata...

pergh.. jawapan kepada soalan ko dulu2... erti sebelas? besday bulan sebelas rupenyer.. kah.. kah.. kah...

p/s- besday sebijik cam akak ak.. hahaha..