Selasa, November 02, 2010

Mengganggu Imaginasi


Lepak sambil mencangkung dalam bilik yang bersaiz 3 kaki lebar dan 6 kaki panjang.
Memang indah macam pengalaman cinta pertama, yang susah nak lupakan.

Ditambah lagi sambil  melayan blackberry membaca perkembangan terkini kelab bola sepak kesayangan ,berfesbuk dan juga bertwitter dengan makwe-makwe.
Bak kata penjajah, Multitasking.

Tertiba dengar pintu luar bilik dibuka.
Dan nampak satu Mop tengah bergerak menyapu kat atas lantai bilik.
Sambil-sambil sembur pewangi.

Potongggggg.

Dia punya potong memang sampai semua mood dan imaginasi boleh terjun masuk lubang bawah.


Aku tak pandang mudah perkara ini.




Neng.......
Kalo nak cuci tandas pun,tunggulah sampai aku selesai menyudahkan hajat.

18 ulasan:

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

vodoh.


hahaha!

gadisBunga berkata...

lolly, meh GB tambah.

sebelas, ko bongok!

mye berkata...

ngeee..
hahaha

saya_arief berkata...

no komen.

L.O.V.E hUnTeR berkata...

eh, silap msk blog ke? Ingatkan terbang tinggi-tinggi td..hahahaha

soyot tol! :p

Epul Azimi berkata...

dia kan pekerja berdedikasi,ade je yg masuk trus dia cuci kasi bersih.
yg ko takde tempat lain ker nk ponteng.alasan *&%#* lah pulak,mcm org tak tau...haihhhh

haNem berkata...

bgus..post yang kreatip:)
tapi sengal..adooii

maisyara Pot! Pot! berkata...

hahahah xD




*dia nk ushar ko tu xP

merahitujambu berkata...

wakakakah..nasib dia x skodeng ko

g0m0k9enDek berkata...

dia sengaja, percayalah! dia mmg sengaja!

Encik Psychopath berkata...

sangkut taik.

hentakbelipat berkata...

care kau multitasking agak setail sambil ad bb dkt tangan,,lagi setail buatnye bb tu same2 terjun dgn hasil kau..setail en

jo berkata...

celaka.
berak rupanya.

nina berkata...

haha..len kali tengok time la weh..takda la dia nak potong lg. hahaha...

NAJ HEBAT berkata...

kah kah kah!


ketawa mofasad.


sudah le..

lu sembelit kah?

neng.. jangan lu ganggu.. risau buasir pula~

Anna Boleyn berkata...

haha. lawak betol. neng oo neng. ;p

SweetyMui2 berkata...

haha..bongok!

miss nafira(myeryn) berkata...

heheh..cleaner tu x larat nk tunggu da la tu.wahaha