Khamis, Oktober 21, 2010

Mari Kira Berat Badan

Tiap hari,bila lepas mandi pagi je.kompim aku akan timbang berat badan aku.
Pasal setiap hari sebelum hari aku bangun tido waktu pagi,aku rasa macam aku dah tekatkan azam untuk diet dari makanan dunia ini.

Tapi setiap hari jugak mesin penimbang aku kasi keputusan yang amat mengecewa kan.

Ini aku nak salah sapa nie ? 

Mesin penimbang ke..
Tuan punya badan ke..

Tapi tuan punya badan tak boleh dipersalahkan.pasal dia memang tekun dengan diet dia setiap hari.

So kesimpulannya, bateri penimbang digital aku yang 'weak' serta kurang efisien.
So result penimbang akan menunjukkan keputusan yang mengecewakan setiap kali digunakan.


Itu hujah aku.

18 ulasan:

makdara TERdiva berkata...

nak kurus tp pantang nampak nasi...adoiii!

farra8979 berkata...

owh, kena beli penimbang yg biasa la nampak gaya nye.. ^_^

najib berkata...

mesin penimbang bukannya tepat sangat.byk juga faktor yang menyebabkan ia tak tepat.

Liliyuli berkata...

muktamad. timbang aje kat shoping komplek yg masuk 20sen tu..hehehe

hentakbelipat berkata...

cuba kau timbang sambil duduk..mana tau jadi lebiih tepat

MOFASAD berkata...

buang aja. apa susah

kalau 2 2 nak menang

hehehe

gadisBunga berkata...

ko gemok. sekian.

Lizzie Yasmin berkata...

pi timbang kt cmplex yang ada ticket baru leh wat story book.. hehehe

Kyuubi berkata...

ahaha.. jangan salahkan penimbang tu. dia tau buat keja je.. hihihi

Ann berkata...

guna lah herbalife :)

nina berkata...

aku setuju wehh..
aku rasa mesin penimbang aku pon tipu gak.
penat aku dok diet.hoho..

miss lolly berkata...

saye pun same.

makan banyak tapi kiraan tak naik2.









































































































































































































































































tahu tak kenape ?

L.O.V.E hUnTeR berkata...

hidup utk makan...=p say no to diet! wahahahaha

merahitujambu berkata...

sama laa kite pon..heeee

Syafrizal berkata...

buang asid dalam badan supaya senang nak diet..banyakkan minum air alkali

ieQa sWetLuv berkata...

saya nak naikkan badan secara sihat, agak2 berjaya x??huk3 T_T

Anna Boleyn berkata...

guna je penimpang untuk sayur tu. hehe ;p

ada buat 1 entry khas untuk kamu dan lain lain. jom tengok kat sini :

Mission 1 accomplished! – Saya buat yang TERBAIK untuk balas jasa pengomen di HLN… XD :)

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata...

diet yg seimbang bgus juga^__^