Isnin, Oktober 04, 2010

Dia Bermain Dengan Sangat Kasar


Kasar sungguh gurauan ini.

Budak-budak abad sekarang ni,kalo bab bergurau memang pesen kasi hangat satu badan.

Ini baru zaman depa remaja,kalau masa depa tua nanti tak tahu lah apa lagi yang depa akan ekpressi kan atas table tu.
Silap-silap arah mahu masuk muka depan harian metro edisi Ahad, kisah budak kena gantung kat tiang bendera dataran merdeka.





ps : kesian Liverpool aku yang kena chicken dance kat bawah tu.
       sudah nyaris nak dibacakan  yassin dan talkin ni.

       sabar erk sayang,i lap u !

14 ulasan:

as sahar berkata...

rilex bro..ni ialah perancangan Abang Roy..dia dah boring main ngn MU, Chelsea dan sebgai nyer tu..kita nak ubah angin sikit main Div.2...baru thrill yer tak...tak da lah ngak ngadap dorang lagi...

nina berkata...

erkk..bagi pihak liverpool, aku sabar je la..haha..

nina berkata...

erkk..bagi pihak liverpool, aku sabar je la..haha..

-HanaMichi- berkata...

wakakaka...
chelsea mmg lion king...
err..xmo sokong chelsea ke? (^_^)

merahitujambu berkata...

kahkahkah....

maCy berkata...

hanya mampu tergelak.. keke
sabau na~

NAJ HEBAT berkata...

i lap u too


libepul... kalau sudaaaahh...


gi balikkk!!!


mai secawan teh!

NAJ HEBAT berkata...

kalau = kalah.

harap maklom. terma baru.


mai secawan kopi ais.


awek lu sehat?


la~la~la

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

kat sini ada tandas tak ?

Anna Boleyn berkata...

hikhik syian.. :p

Anna Boleyn berkata...

hikhik syian.. :p

jo berkata...

haha..
kasar...kasar....

L.O.V.E hUnTeR berkata...

mau nanges laki aku krn liberpulnya juga..huehuehue

Ann berkata...

alahai ciannyer liverpool..pe yg sudah jd ni....