Isnin, Julai 12, 2010

Juara Yang peluk Cium Piala World Cup



Gambar ni pun dah dapat gambarkan keseronokan aku menyokong pasukan spain  untuk World Cup tahun ini.

Tak sia-sia usaha aku bangun pagi semata-mata nak tengok bola.
Aku rasa dulu masa belajar takde pulak serajin ini aku bangun waktu pagi untuk study pasal  nak ambik exam  final semester.

Hari ni  pulak aku EL,kes pasal terbabas tidor sampai pukul 9.30 pagi.Ok yang ini aku salahkan jam blackberry yang gagal berfungsi dengan sempurna pada hari ini.

Kalo boss cari aku, kompim aku masak kena menjawab.

Now tengah google ayat alasan ponteng kerja kat guugle.Nak kasi ayat yang dapat buat boss percaya aku EL bukan pasal tengok bola.

korang ade idea tak?

6 ulasan:

Ms. Ann berkata...

hu..hu.. bukan kamu sajer yg EL.. ramai lagi...

kes terlajak tido.. hu..hu..

::cdot the dot:: berkata...

cakap jek la ko pnya kereta rabak....

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

cakap je dgn jujur.

mmg dah rancang nbak El :P

velasrizal berkata...

sonok lah fan spain kan..

Stadium Yang Bakal Di Gunakan Pada Piala Dunia 2018

xazryx berkata...

ref nk men poker atas padang .

n@m@n berkata...

kucing makan stoking, jadi takde stoking nak pakai..ok?