Ahad, Julai 11, 2010

Episod Makan - Meals Station Wisma UOA


 buku menu dia

 half boiled egg on toast

 Honey Jasmine Tea

Meals Station Wisma UOA

Aktiviti biasa bila sampai hari sabtu dan ahad bagi orang bujang serta tidak mempunyai kekasih hati baik didalam negara atau diluar negara.

Ini semua pasal adam adeham ( kalo nak kenal sila search kat fesbuk ) pergi tempat ni hari sabtu semalam dan menampal gambaq kegumbiraan dia tengah makan.

Itu dah melanggar kod etika persahabatan. 

Kalo tak kerana itu kami tak pergi.......

# # # # # # # # # # # # # # # # # ## # # # # # # ## # # # # # # ## # # #

Kesimpulan

Lokasi = Menarik,boleh santai sambil usha tourist yang 'sedap'-'sedap' duk lalu dan lalang.Ade free Wifi yang amat laju sampai leh donload lagu puas puas dan bukak microsoft exchange tanpa sebarang masalah.

Pilihan Makanan = Macam-macam sampai buleh lupa dunia.Sampai keropok lekor pun ade.Ajaib!!

Kebersihan = Kira terjaga lah berbanding dengan kedai mamak.

3 ulasan:

lolly. berkata...

iyeaaaaa banggggg.


saye tahu makan2 ni feveret kamuuuu.




























































































































































oranje!

violetless berkata...

napa tak minum kopi pon??









































































































tetiba terkompius jumpa tehh..hohoho

aiza berkata...

nak try...tp awak bawak laa..