Khamis, Julai 01, 2010

Hari Main Air Bahagian Pengurusan Maklumat

Family day yang hanya sudi diadakan pada setiap 2 tahun sekali dah sampai dah kat opis aku.

Sabtu ini semua ahli cerdik pandai komputer dan ahli cerdik pandai pembuat sistem akan berhibur sampai lupa dunia sambil main air.

Harap kali ini main air tak kan ada sabun yang akan dilibatkan.
Kalo tidak payah aku nak menjawab dalam belog ni.

Aku rasa mungkin antara game kali ni hanya main tarik tali dalam air,lepas tu pukul-pukul orang yang dibenci atas pelampung,lepas dah puas pukul then baling-baling manja belon yang berisi air kat orang yang kita sayang.Dah puas main semua game,acara berendam dalam air tidak akan dilupakan.

Biasalah,pakej kerajaan..kan.
Kira adalah jugak daripada tak ada apa-apa.

Unsur-unsur kasih sayang tu haruslah ada sekali sekala dalam hidup manusia macam kami yang terlalu tekun duduk mengadap skrin komputer kat opis setiap hari.

Agak-agak tahun ni sapa pulak nak bawak pulang plasma 40 inci ni?
Nampak gaya kena kautim bawah meja ni,adjust kasi nombor naik...

baju family day tahun ni  
( masalah salah saiz baju memang tak pernah nak habis.. )



p/s: kena jaga budak umur bawah 12 tahun main game budak-budak...Habis rosak peluang aku nak ngorat awek yang berbikini sambil bersantai di kaki air nanti.

damn. damn. dan damn lagi

6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

owwwwwwwwwwwww ada hatiiiiiiiiiiiii.


langkah mayat cicak saye dulu!








wakaka.

zool berkata...

aku kadang2 tak gemar gi family day.. almaklumlah diorang bawa anak2 masing2 . aku bawak anak tekak je....
huhuhuhuhu

maisyara Pot! Pot! berkata...

masa kecik2 jela pernah pergi. dah besar, tak dah. mak apak sibuk dgn keja :(

Kazaztan Team berkata...

eh kalu berjaya kawal bdk2 tu..rasa ye ramai lg awek yg bertenggek kat tepi tu...tgk tokoh kebapaan...ehehhehe

ardinihumaira berkata...

uiskkkk... nasib baik.. kalo tak, mesti diorag tu kena ngorat hehe

smashlee berkata...

hahaha. tpi lawo jek bj tshirt tu.