Selasa, Jun 01, 2010

Spain road to South Africa from Putrajaya

aku tengok bro sembang kencang semacam je panas line.ini tak buleh jadi, ia boleh memudaratkan suasana world cup tahun ni, so aku kena lawan balik.

Game's Pain !!

hearty !!

Las Fallas!!



.the only one.


 

aku malas cakap banyak,aku  nak taruk RM800 duit hasil jual tin aluminium aku secara berjadual kat alam flora.
brazil akan kalah dengan spain 3-0.sapa sumbat kita tengok game nanti.

hohohoho............kita jumpe di world cup.

team lain kalo ade nak masuk lawan jugak.sila istikharah dalam-dalam dulu kat kedai mamak.

23 ulasan:

::cdot the dot:: berkata...

assalamualaikum...

bismillah...

m'sia tetap di hati...

sadakallahulazim..

iqbalsyarie berkata...

ok...spain boleh kot g jauh~heeehee

Tanpa Nama berkata...

cdOt tu ape kes ?


hakkaaakkkkkkkkkkkkkkkk cdottttttt. kO nak kena tanduk cam pic no 1 tu ke ?



~lolly

Syafrizal berkata...

kita tengok macam mana di Piala Dunia nanti
banyak negara berupaya lakukan kejutan

faizal berkata...

isk,mana boleh spain jadi champion..payah tue..hahahahaha..

jo berkata...

gua pilih team masa separuh akhir karang. aci dok?

LORD ZARA 札拉 berkata...

eceh!

haram ni!

hahaha~

aku nak rahsiakan dulu pasukan kegemaran~

annadzirah berkata...

hahak.
malaysia kalau lawan brazil agakagak bape??.
T_________T

Daleela berkata...

Awak.. mimpilah.. spain boleh menang... hahahahahh tido pastu mimpin eh. =)

Go brazillian...

fadhlihamdan berkata...

memang terasa spain boleh menang. jumpa di afrika!!!

dinda.teJa berkata...

i love messsi!!! tp messi dok kat argentina plak.. hihihi.. so i love both argentina+spain hehehe

Umie gg rabbit berkata...

Game's Pain..AHAHAHA..

Linglung berkata...

Gua pun rasa Spain boleh julang itu dunia punya piala

aleh berkata...

salam perkenalan..
ak rs spain boleh p jauh..
tp kalo x jumpa ngan german la pada peringakt2..awal..haahaahaa...

nina berkata...

aku ngan englang jugak la..
sambil ready kot2 kalah..
huahua..

touyakaruma berkata...

Aku sokong Perak !

Tanpa Nama berkata...

Suatu ketika anda telah masuk ke blog saya dan memberi ulasan yang sangat memalukan saya. Hari ini saya menjengah ke blog anda hanya ingin melihat betapa hebatnya entry anda. Kerana tidak bertemu yang terlebih hebat, saya masih belum memaafkan. Muhasabah diri saudara. Kita berblog hanya sekadar suka2 untuk merelekskan fikiran. Kalau suka baca, kalau tak suka tak payah baca. Tapi jangan menunjukkan kebiadapan diri.

sebelas berkata...

tanpa nama,

ini apa tujuan nie?macam budak-budak lah.kasi le nama belog anda.leh gua kaji balik ape yang memalukan lu tu?

kalo betul gua masuk belog lu dan malukan lu macam yang lu kata.at least gua lelaki,gua tinggal link gua.

kasi link cepat..gua nak tengok.

Dreamerz berkata...

Spain telah.. Spain telah.....mengecewakan aku. Salam bro...Penat jek tunggu spain main, cam haram. Masuk torres baru hidup sikit. Tapi takpe, kasi can kita tengok second game camne. Pastu baru pikir, perlukah aku berpaling tadah? hahahha.

fatin azizan berkata...

viva espana la bro.. Espana bole punye.. spe tak setuju sila terjun dlm longkang.. Brazil.. sini kaw.. tuihtuihtuih....

fatin azizan berkata...

aku jersi no 7 punya.. cayalah bro..

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

tanpa nama :

kalau kamu yakin beliau dah malukan kamu. sila nyatakan entri tersebut disini.

jgn tuduh melulu. saye cabar anda. copy link disini n IP adress sekali.

tengs.

Huj@n berkata...

demam bola???

demam la benda lain...muahhahaha