Sabtu, Mei 29, 2010

11 Nyawa kehidupan

apa maksud

nombor 11??



ekceli,ada makna tersendiri dalam nombor 11 yang aku malas nak bukak table cerita kat sini.Simple cakap nombor ini banyak terlentang dalam hidup aku.

kalo bijak pandai nak tafsir sendiri sila komen kat bawah.kalo betul kena dengan makna aku,kompim roti canai dengan kopi ais aku payungkan.

jawapan dalam bahasa melayu erk.bahasa lain aku tak cukup penterjemah untuk translate.



amacam ade bran nak sambut teka teki ni?


15 ulasan:

as sahar berkata...

ko lahir bulan sebelas!! haha!

cikCEPET berkata...

ahahaa..
gebang jap ewhh..
buzdei anda..
1st date anda..
spm 11 a's
anvsry 11/11

uewpps..! ckup kowt..
hehee
:))

::cdot the dot:: berkata...

yg pnting ko mmg suka no 11 tuh...

cikgadis konfiuss berkata...

11
ada apa dgn 11
sm[pi blog ni pon no 11
hm....kena gugel dl ni baru leh bg jwpn

hoho :p

APAN berkata...

11???
penah keje kat 7-eleven?

touyakaruma berkata...

11 tu no passwor ko ... senang nak ingat

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

sbelom ni dah ade 11 makwe kan kan kan ?

pch berkata...

no jersi bola
dulu masa skolah salalu je dapat no 11





PERCUMA : MAHU TRAFIK ANDA SEHEBAT BLOGGER LAIN.JOM DAFTAR BLOGWALKING SOFTWARE

ardinihumaira berkata...

haaaa susah ni nak teka.. kena minum kopi sebelas cawan malam ni untyk cuba jawab. hehe

desbliss berkata...

ko penah bercinta 11 kali tatkala usia ko baru menjengah 11 tahun.

Manakala pada 16hb 11 ko dilahirkan ke muka bumi sebagai sorang khalifah.

Ko spttnye dpt kuarters kt presint 11 tp disbbkan tkde kekosongan makanye ko frust lantas berdendam dgn num 11.

ko hanya ada 11 bulan lg utk hidup sbg org bujang !

mane gadis TM ?

jo berkata...

masa umur 11 tahun lu dah mimpi basah ke?

peaNut berkata...

pendek kata..awak mmg suka num 11 la...saya suka num 8...my fav!!
anyway,nnti singgah ke blog saya k.. http://missbean88.blogspot.com
i'll follow u!!

cHeQgu sQema berkata...

tamak! nak jadik no 1 dua kali! hahaha...

KhaiYooRim berkata...

org scorpio ni mmg suka bteka teki kn.. so mysterious.. hmm..
let me give a shot..
11 means bulan kelahiran kamu dan dalam hidup kamu, kamu sudah mengalami 11 stage yang membentuk diri kamu..
ngee.. sukasuki teka.. :P

KhaiYooRim berkata...

oh.. xpon, rumah kamu skrg no 11? haha..