Ahad, Mei 23, 2010

P.S. Guess what?






Aku nak open satu jawatan kosong .Tolong jadi macam Holly untuk aku.

Satu je aku nak tegaskan kat sini yang masa tengok movie ini kat tangan aku takde tisu care4.

kepada semua awek fesbuk yang baca ni,jangan risau aku boleh jadi lagi hebat dari Gerry.Trust me!

Cilaka, hati kering pun boleh ranap dengan movie ni. 







 Miss tanah merah..
..i will write to you again soon
p.s .........................guest what?

19 ulasan:

Fifi Rahmat berkata...

i da khatam cter neh 10 kali. menangis pon 18 kali. hahaha. touching ghiler bila hubby dia tgalkan surat, kasi bday present dan mcm2 lg.

si bini tak mandi, jadi biol, ingtkan hubby. =(

gerard butler mmg hebat lakonkan watak romantik. time dia maen gtar tu, kat sofa, bayangan bini dia, whoaaa, sentap i!

I cant escape, i love you till the end! lalala.

damn!!! i love you gerard butler!!!

Ann berkata...

kene tgk ni...aku tgoda ngn komen ni...

cikgadis konfiuss berkata...

haha aku pon da tgk!
smpi lupa da sikit2
maklumlah memori lemah
memori daun pisang~
wahaha apakah?

wei wei!! ajar wei
mcm mn letak lagu dalam entri
ajar la..
buat entri tutorial
pls pls pls~~~ kamu baikkan?
hehe

org tunggu ok!! =)

Amanina berkata...

perempuan tabah. :D

Aisyah Ibrahim berkata...

i knew this novel n im loving it!

eh, the muvee and the novel wasnt the same. u better read the novel, lg menusuk kalbu. sumpah!

eh, eh, miss tanah merah?
i know who! :')

feeqa berkata...

sangat suka cite nie..novel dia pun baca skali..
memang kena sediakan tisu..
tapi, pernah bagi kawan tgk dia x rasa pape..tak feeling lgsg..x best

afra berkata...

hahaha... berderai-derai ker air mata..

atcelli, aku tak tengok lagi cite nih. buku pun aku tak baca.

takut, banjir kang.

hahaha..

aku layan kengkawan jer yang story mory cite nih kat aku..
hehehe

violetless berkata...

aku tengok banyak kali dah pon..ko baru tengok ke meh?hahhaha

miss tanah merah..ehem2..i know..i know..hhahah

NuR 'aQiLaH berkata...

kalo tisu the store ke.parkson ke..
xlehh??

huhu~

maisyara Pot! Pot! berkata...

dah tgk dah.... boleh tahan. xD

ayaa alyy berkata...

i x tgk muvie nie tp dh bca buku dia. mmg bestt ;)

fidde berkata...

baru nak tgk kaa???? aku dah bengkak mata dah dek penangan citer ni

touyakaruma berkata...

citer apa nie ? tak pernah tengok pun

Sylarius berkata...

elok beb tengok citer ni untuk memahami isi hati wanita. muka hensem, poket lebat, ayat manis pun tak guna kalo tak dapat nak faham pompuan.

p.s : tolong bawakkan tas tangan awek time shopping tu bukan bermakna faham isi hati wanita ye.

lovehunter berkata...

muh favourite movie of all time!!! OH! gerard butler..nyum3x hehe

zool berkata...

aku jarang tgk movie ni...
lagi2 citer sedih.. tak leh layan

Nazra~ berkata...

mangai..blum tengok lg ~__~

fndrocka berkata...

entri nim engingatkan aku tentang DVD cerita ni..tiba2 rasa ank pi tengok skali lagi..lagi satu..slang dorang mcam best je kan

A-Y-I-E berkata...

bagaimanakah kita nak buat player yang macam kat atas tu yer???