Isnin, Mei 17, 2010

Mencari cinta cikgu

"Pengetua dan guru besar yang mencapai KPI akan menerima ganjaran RM7,500, manakala guru dalam kumpulan lima peratus teratas berdasarkan tahap penilaian prestasi tahunan, menerima RM1,800 dan 95 peratus guru berikutnya menerima RM900. Ganjaran akan diberi kepada pengetua, guru besar dan guru yang berjaya melonjakkan kedudukan sekolah dalam ranking Skor Komposit, iaitu 2,500 tempat bagi sekolah rendah dan 300 tempat bagi sekolah menengah."

Masuk opis waktu kerja WP3 sebelum pergi pekena teh tarik dengan roti canai kat anjung ,aku dengan tekun belek-belek data cikgu yang ade dalam database eg-tukar,ade budak praktikal yang cun kat opis tegur aku ucap selamat pagi,aku buat dengar tak dengar.bukan sombong,tapi buzi melakukan sesuatu.

*kad pengenalan - ada!
*alamat terkini - ada!
*no telefon - ada!
*negeri kelahiran - ada!
*sekolah mengajar - ada!
*status pasangan(single) - ada!


* gambaq - tak ada??? - bab ni kantoi sikit sebab kalo buat hati kering pun payah ni pasal akan berlaku 2 kebarangkalian.


sama ada aku kecewa atau cikgu tu yang akan kecewa dengan aku.


************************************************************************

Mood warna pelangi terus bertukar jadi warna kelabu taik ayam hutan,aku rasa kalo aku pergi perkena teh tarik dengan roti canai lagi bagus.





ps:/aku benci blind date.

ps:/hunnybunny.tengs sudi layan kerenah me malam tadi. i noe u noe y kan.

22 ulasan:

Hazzy Ishak berkata...

tak syok langsung blind date ni

Ann berkata...

ko memilih eh? patut ar xsuka blindate ni..hehe

cik aiLebiu berkata...

nk cari cikgu buat bini ke? hehehe...

maisyara Pot! Pot! berkata...

blind date tu ape? siyes tak tau... T___T

aduka berkata...

cari data cikgu cun ke ape?

jo berkata...

cikgu bagus..lagi2 yang pempuan..
pandai bagi arahan...

Annaz berkata...

pilih la lagi boleh pilih...

Matt berkata...

gambaq x de?potong stim tul kan huhu..

MyraRahim berkata...

Saya pun lagi benci blind date nih.

p/s: dah jumpa ke pil sibutramine tu?hahahah ;p

ellis suriyani berkata...

eh..apsal ellis x leh tglkan jejak kat shoutbox neh...haishh...majuk la..

NuR 'aQiLaH berkata...

jgn menci blind date !!

i shuke blind date..

ngee~

bspotgurl berkata...

ler, awak gi blind date ke?

DaHLia berkata...

ahaks ko gi blend det ke beb?

weh, kalo aku mitak EGtukar, ko leh tolong luluskan terus tak? Haha...tolong2 member :P

sebelas berkata...

-pengumuman-

gua tak pergi blind date ler..lu orang jangan macam-macam nak kena tendang kat perut dengan gua ke..hohohoho



*ernie-huluq lah bawah meja dalam 100k kat gua..kompim lu pindah sesi nie..wakakakka

NuR 'aQiLaH berkata...

bapak r gengster siott..

hengat gua kecot laa ??

hakhak~

;p

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

kun mai kochai.

kehkehkeh.

::cdot the dot:: berkata...

ntah cikgu tuh pndang ko ke tak, kan???

Little buzz berkata...

sabar..sabar...jasamu pasti akan terbalas dengan seribu kebaikan nnt...aminnn

kella berkata...

hihihi...terus jadi kelabu taik ayam pulok... hehehe

AMOI KUSUT berkata...

muahahaha..
high taste seyh..

n@m@n berkata...

nanti tolong luluskan permohonan chekgu k..dah berapa kali mohon eg tukar tu tak dapat je ;)

✿Lovillea✿ berkata...

hohohohohohooh... oooo luluskan pertukaran chekgu ea??? skolah sy ramai chekgu2 mintak tukar.. leh tolong jugak x?? kikiki