Ahad, Mei 16, 2010

cikgu yang amat rock kat Malaysia


Teringin menuntut ilmu dengan cikgu ini.Kalo dia ajar addmath,fizik,and kimia kompim aku sekarang kat ireland tengah buat medical sambil flirt awek tanah merah.

 -------------------------------------------------------------------------------

by the way.Selamat Hari Guru kepada semua cikgu kat Malaysia.kalo ade rotan buluh panjang ke pembaris panjang ke bawak-bawak lah simpan hari ni.Tenang je lah kalo ada budak lompat pagar pergi beli aiskrim kat depan sekolah tu atau malam ni budak asrama tak turun solat magrib,pasal hari ini adalah hari anda untuk bergumbira.

--------------------------------------------------------------------------------

Ini bekas anak murid anda sekarang sudah pandai berblog.Hasil daripada aktiviti fly waktu malam masa prep.



ini salah anak murid.bukan salah cikgu yer~

14 ulasan:

aduka berkata...

slmt ari guru!
=)

iqbalsyarie berkata...

yee..selamat hari guru.tapi aku ada cikgu yg rock mcm dia ni!haha

Aku Chun berkata...

hahaha..selamat hari guru~

::cdot the dot:: berkata...

perghhhhhhh...nak cikgu tak agak2...hmmm semoga tercapai impian ko..

cikgadis konfiuss berkata...

ahaha agak2 ada x cikgu ko baca blog ni? :p

QieFLy si Dolce berkata...

slamat hari guru yerrrr

eqbalzack berkata...

ni guru ajaran sesat...hehe

jo berkata...

budak jahat rupanya lu ni..

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

wakakakakakambeng biri2.

m0ga cepat kawen ngan 0rang ireland nata biru rambut perang =)



*kata2 cikgu fareda*

rObin@ayuE berkata...

haha...flying without wings..=)

Alyssa Villamor berkata...

pernah jumpe cikgu rock cmni! best! hehe
slamat hari cikgu! ;)

Hazzy Ishak berkata...

sayalah murid paling berdisplin & nerd kt sekolah
ba ha ha ha

NHIDAYAT berkata...

slamat hr guru!

homaigodddddddddddddddd sukanya cerita school of rock!

SyAmSuL AnUaR berkata...

Slmt Ari Guru...

Saya Suka Cara Kamu Berfikir