Khamis, Mei 13, 2010

anak melayu main badminton

Kekadang bile tengok brader nie main aku rase macam nak ambik air sembahyang dan terus buat solat hajat mintak kasi kuat sikit semangat brader ini untuk pukul bulu tangkis.

peluang untuk menang yang aku perhatikan selama ini macam ikut mood.

kalo cerita tentang satu team bergu tu payah sikit lah nak cakap.Kalo dengan kipas sendiri pun nak ajak bergaduh.

Dah 2 kali aku raser teruja kat awal game,teruja macam ni lagi sedap dari teruja pegang tangan awek time kuar dating,then lepas tu bila masuk game ke 3,aku raser bangsat sangat,bangsat macam ini raser macam terpegang tangan makcik cleaner kat dalam tandas pasaraya.

Hang pa pikir lah sendiri.


Aku harap jumaat ni china kena titik dalam 3 tiang dengan budak malaysia,nak kata 5 tiang karang korang kata aku takbur pulak,aku malas nak cari gaduh sesama kipas.

Tapi kalo nak hampa kan harapan aku ni tak apa lah.



Aku nie hanyalah peminat bodoh je badminton kat Malaysia ni.








ps:/sorry tak dapat nak jawab pertanyaan kat shoutmix dgn kat komen.nanti aku akan cuba balas semua,aku skrg buzi sangat lately,tgk lah entry pun tak banyak bulan ni.Aku baca semua apa yang hangpa tulis. jangan risau erk and ya aku bekas budak PUO kelas DIT yang grad tahun 2004 bulan dua belas.

13 ulasan:

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

Ngek.

jgn rr marah sgt :p

j0m lawan badmintOn baru ang tau sape bangsat sape xbangsat.


ekeke.





















dari gadis penuh dengan sopan dan santunnya,
lolly~

annadzirah berkata...

uh.
xminat sukan.
kereta sukan minatlah.
T_____T

cHeQgu sQema berkata...

sayer simpati dengan dia.

::cdot the dot:: berkata...

baik aku buat anak 4 round dr aku tgk mbadminton ni...

Frodo Baggins berkata...

makcik cdot ni mmg dalam kelambu jer hotak beliau! hahahahha

aduka berkata...

adat la game..
trima je la...

Kazaztan Team berkata...

tp anak melayu nie die main mcm style rashid sidek dulu...suka la

s h a f i q h a s h i m _____ berkata...

aku game ke tiga aku dah fedup tgk. :(

tapi apa2 pon aku sokong malaysia jgk :(

aku rasa dorang tak cukup gaji ni.hehe

e5 berkata...

kalu menang...peluang cerah tapi kalu kalah biarlah melawan...alah macam nak melawan kipas.

HonEyBuNNy berkata...

Sabar2..adat permainan...ngeh3....

;

;
;

;
;
;
;
;
;

;
;
;
;
;

;
;
;
;
;

;salam ziarah..ehhe

イムラン (IMRAN the fraxie) berkata...

sedih giler aku coz malaysia dah kalah.. adohai nasib badan

||| PöJìé PööH ||| berkata...

**FRUST!

Love,
PojiePooh Abdullah

touyakaruma berkata...

waa terpegun dengan kesopanan Lolly

Aku tak tengok pun diorang main