Jumaat, April 30, 2010

haram wayang

Aku rasa  sudah sampai masanya wayang macam GSC dengan TGV, perlu pasang lampu nombor kerusi dengan lebih terang lagi.Tak payah lah malap sangat macam masuk rumah hantu.Sangat penting tu lampu untuk no kerusi.

Pasal lampu kerusi tak terang ni lah aku telah terkena.

Aku tengah panas pasal satu hal semalam masa mood aku tengah teruja tengok IP Man.Seorang brader  yang kuar  pergi tandas tersalah duduk dikerusi sebelah aku,kerusi dia patutnya kat depan kerusi aku bersama aweknya.Dalam fikiran aku,mamat nie salah tempat ni.So aku layan je movie dengan harapan mamat tu akan sedar dengan sendiri.Tapi selang 10 minit kemudian mamat tu raba peha aku pasal dia ingat aku ni awek dia.

Bangsat..

Aku jeling tajam brader tu, 

Semua jurus persilatan yang pernah aku belajar dulu, aku cuba ingat balik secara pantas.Aku rasa cikgu  aku pernah pesan ape jenis buah pukulan yang patut diberikan bila berada dalam situasi ini.

Dengan muka bersalah dan macam mintak penumbuk,brader tu penuh perasaan gelabah cari tempat duduk awek dia.Pasal brader tu punya hal,cerita IP Man yang aku tengok tu, aku dah rasa macam tengok cerita semerah cinta stilleto.

Bangsat..

Apa aku rasa masa diraba sebegitu rupa,korang jangan tanya.

94 ulasan:

Hazzy Ishak berkata...

tragiknye...
mamat tu sampai tak perasan sape duk sebelah dia...

saya_arief berkata...

haha...kene raba ke wei..
cian nye...g wat report.

h a n i e berkata...

aww...terrr-raba..
hahahah..

brader tu nk tgk wyg ke..nk meraba??

maisyara Pot! Pot! berkata...

hahahaha... tk geli ke mamat tu meraba ur peha? hahahaha xD

Tanpa Nama berkata...

macam mana dia raba ko?

stim tak?

wakaka!

cHeQgu sQema berkata...

septutnyer biarkan.. tengok aper yg terjadi nextt... haha

iQBaL HaSBuLLaH berkata...

apa rasa bro??
nk tnya jgk..
hahahahaahaaa

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

BAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.




mmg naseb sape yg jadi isteri kamu.
















sebab kamu dah dah tak suci lagi.







sila mandi wajib dengan kadar segera.





















MUAHAHAHAHAHAHHAAH.

ir MASh berkata...

hahaha..sabar je lar..laki 2 buta mlm.mmg r..hahaha

ardinihumaira berkata...

huhu... anda telah dinodai..

;p


DEMI KAMAR BERADU

as sahar berkata...

nikmat!

Peri PiA berkata...

hihii,erk!

zulaikha berkata...

alahai.. mmg kesian n rasa panas je hati..


tp



jap...
nak gelak la....
hahahahaha...ok2. sikit je gelak. nnt kena marah..

Ms. Ann berkata...

ha..ha...

nasib baik tak penah lagi gi wayang tengok muvie..

Jejak kakipun tak penah lagi..


He..he...

Sylarius berkata...

peh, sekali kena raba mood tengok filem kungfu terus bertukar menjadi mood tengok filem jiwang separa masak.

syahira ariff berkata...

giler lelaki tu
geli oh
hahahahahahhaha
best tak?
kahkahkah

Aisyah Ibrahim berkata...

eeeeuuuwwwwwwwww. tah pape mamat tuh.

sampai tak sedar bagai. da la raba2. wtfish?

annadzirah berkata...

bangsat!.
watata.
terkena bro.
kesian..

Ann berkata...

lu sudah ternoda....hihi

Lyana Hisham berkata...

alahai..habis lah x sucii dah..

hek2 ;p

msrh's berkata...

haha , free free je kan
apela brader tu

Ismail Noh berkata...

Muka ko macam muka awek dia kot :P

::cdot the dot:: berkata...

stim??

hudhud berkata...

hahahaha ni memang tak boleh blah la!

DaHLia berkata...

ahaha...ternoda :)

asmaria berkata...

he he, naseb baik tak kena cium, ntah mamat tu ada berus gigi ke tak, tambah lagi lepas hisap rokok

Asyraf Hamasaki berkata...

nampak sangat masuk wayang untuk buat wayang
bukan tengok wayang hish2

abangfaizul berkata...

kalau aku gelak ni agak2 ko marah x... *hikhikhik... **gelak kaver2

anymz berkata...

ya acik setuju bebenar tu sbb acik suka temankan anak2 gi tgk wayang.tau2 la org tua2 cam acik nih bila masuk tmpt2 gelap camtu..adoiyai.teraba2...ishhh

impish_yatie berkata...

gile kentang..tak kn laki o pumpuan pon die tak dpt nk cam??=P

Syida Shukor berkata...

tak boleh blah . haha patut keluarkan terus buah silat haha

farah aminuddin berkata...

hahaha. sangat lawak okay.

setuju pasal pasang lampu kasih cerah sikit tu. bukan saja boleh mengelakkan kes2 raba ni (lol), at least aku takdelah jatuh tersungkur sebab tak nampak tangga dalam gelap tu. T_T

Farid Fernandez berkata...

perrgghhhhh.... terbaik!!!!!!!


lepas nie ko cakap katner tempat 2...


t ko duk aku duk sebelah ko aku wat cam 2!!!



yyeeehhaaaa!!!!!!!!!!!!!

smashlee berkata...

hahaha! tuje yg mampu diucapkn.. hehe

princeduyong berkata...

haha...

hafizazmi17 berkata...

hahahhahaha, segan gler!!! =))

zumiela7 berkata...

skali skala, aper slh nye...hahahaha..laen kali, sound jer awl2...

-И α Ě ɨ Ľ α- berkata...

ahaks.. pawagam mmg dah lame la mcm HARAM sbbb kumpol ramai2 tmepat gelap dan buat Zina.. naudzubillah.

even korg x buat jhat, tp korang join.. Ya allah..jgn la mendekati zina........

pS: sian padamu.. satu pengalaman .. vmne nk g wayang lagi??

Lelord berkata...

heheheheh bangang tul

Akif Mazlan berkata...

sebenarnya akulah mamat tuh,, hahahha

Nisaeciz berkata...

hauhuahuahua


sumpah lawakk tuuu


jangan mare.. rilexxx!!


kantoi dunguu je dia kuat meraba. huahuha


nak tgk apa yg kamu sudi komenn => Apa lah yang dia

merapu kan niii?

Ismail Noh berkata...

Entri pilihan nih..haha

http://akuismailnoh.blogspot.com/2010/05/in-reg-blog-nombor-sebelas.html

nenao berkata...

kene buat aduan nie... haha.. gile kesian kena raba. hahaha

sophie berkata...

Ciannye kena raba free..Haish mamat tu pun rabun cgt ke sampai awek sendiri x kenal.

NuR 'aQiLaH berkata...

pehatian !!

encik 11 kita da x suci.

gagaga~

nur hidayah isa berkata...

hahaha lawak gile..

cengkerangcipot berkata...

perghh..
brader tu buat wayang dlm wayang..
ciss...

touyakaruma berkata...

hahaha memang best ..... memang takleh blah arrr .. nak raba pun silap orang

amirah berkata...

nasib baik kamu lelaki

aiza berkata...

ahahahahaha...
ingt wayang gay td..

sokong!
hihihh..

jemput2 dtg belog org!
tata!

FeeQ berkata...

hahaha nice wei ^^

AyuE berkata...

lawaknya..haha kalau aku dah lempang dah mamat tu..

محمد فردوس سعد berkata...

ish..maksiat dimana2..dah sah2 dia bakal meraba aweknya..mujur bro selamatkan keadaan..sebab maksiat xberlaku antara dia dan aweknya..bagus2..nice job bro..hakhakhakkkk

razman berkata...

dia bukan raba la. tak baik fitnah. dia cuma lap hingus yang dia hembus kat toilet td. lupa nak basuh.

kella berkata...

hahahaha! upss sorry tergelak pula! seharusnya ku kasihan kau kena raba.. apa pun, rileks la ya! eh, kalau pompuan yg teraba kau camana eh? agaknya apa kau rasa eh..?

Kazaztan Team berkata...

lawak mmg lawak...kahsian pun ada pd empunya badan...alahaiii..

kella berkata...

lupa nak kasi salam..
salam ziarah ya..

i follow u.. :)

SweetyMui2 berkata...

nape xkasi pangggggggg skali kat mamat tuh..

saeko_nakamura berkata...

hahahahahahahahahahaha!
gelak sampi guling2..
jgn mrh ea..
ksi penampo sakti kt mamat tue..

Ery Farieha berkata...

hahahaha
sokong! terangkan la sikit.
ade aku penah masuk lg la xde lampu langsung
huhuhu

Nadia Dizarch berkata...

hahahahahahahahahaha!!!!
gelak guling-guling!!!

:))

adoiyai...sakit perut tergelak!

Aus MeLankoLik berkata...

hahahaak , nasib la .

asal kau x baling je air kat kepale die , hahahak .

jan berkata...

hahahahahahha.kecian kamo. :D

sweeTSour berkata...

ahaha nk gelak jugak bc pengalaman kamu.... boleh pulak erk salah awek..

neyra shazeyra berkata...

wakakakaka nak gelak2. TERBAIK la

safiyyahosman berkata...

haahahahahahahhaa..
bodoh gila..
malu o00...
mau ckp mcmnih..
"bang paha sya seksi ka smp nak raba raba.."
ahahahahhaah

al-lavendari berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
ayaa alyy berkata...

adeh. lawak pon. ader.
sian u. hehe

al-lavendari berkata...

NAK KETAWA JUGA, HAHAHA. NASIB BAIK DIA RABA PEHA, KALAU ..

SALAM SINGGAH.

Admin berkata...

ni bukan kena mandi bunga lagi ni.kenaa samak siap ni.ni bagitau,kalau nak buat potret tersayang dalam sulaman boleh lah tengok kat http://mumcollections.blogspot.com .mana tau ada yg berkenan.saya ada follow blog awak.harap awak dpat follow blog saya gak ey.TQ.

イムラン (IMRAN the fraxie) berkata...

hahahaha.. ni mesti pengalam plng ngeri bg ko..

Linglung berkata...

kalau gua..gua bagi people's elbow kat mamat tu..keh keh keh

Yorke Kun berkata...

kalu jantan yg raba memang ar xbest..hahaha

Miss Annaz berkata...

bagi jer sebijik...

enyheartsdiamond berkata...

gila byk komen kau :D

sabar eyhhh.. kalau nk usulkan hal ni.. buat surat rasmi :D

Cik Nurul Pinky berkata...

adoii sakit perut gua baca entry lu hahaha..dia raba sikit2 je kan huhu..

nana farhana berkata...

HAHAHA LAWAK.....TP KN, NANA TERFIKIR ENTAH2 DIA TU KUAT MERABA AWEK DIA KOT...HOHOHO~~~



http://girlish87.blogspot.com/

gooseberries berkata...

hahaha.. takot orh. seram jek..x pasal2 kena raba. =D

Cekgu Bio-nik berkata...

salam ziarah.. blog yag menarik haha..seorang lelaki yang suka lepak kedai mamak sambil usha awek serta penggemar kopi ais yang setia juga..

cikgadis berkata...

euw! sungguh Ghei! wakkaka :p

QeizZa Aqira berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
QeizZa Aqira berkata...

hehe lawok2! sengal je

intanurulfateha (◡‿◡✿) berkata...

.haha best x kene raba? ;p

.err IPman best x?

Cik Amy Sensei berkata...

..senyum saja sy mmbace entry ini..

~LP Lum~ berkata...

salam~

hhuuhuuu.... teruknya.. kot sy ar sure dah kena sebiji mamat tu... :)
(mcm kuat sgt nak tumbuk org)

apa pun dulu kalo tak silap terang tapi skang dah makin malap dan tak mungkin stu arie nanti, akan terus padam... :)

MomTom berkata...

aku tgk ada dua komen yg dibuang. sebab apa ek?

aina hey berkata...

HAHA .
dasar lelaki miang mamat tuuu ,
tuh laa die ade niat jahat ,
last2 terkena kat u plak ,
sabar je laaa ,
:DD

zac zirwan berkata...

aii..de pe2 ke ngan brader tu..hoho

HiGHNeSS FiQ berkata...

haha..
tajuk xlehblah..
haram wayang..hehe..
igtkn nk haramkn wyg ke pae??
rpenya nk kte wayang haram..hehe

entry mmg lawak, nmpak sgt mamat tu nk bt keje xsnonoh dlm wyg..ish3..
hehe

messyremo berkata...

hahaha....

giler ah...

tergelak besar aku..

tgk ibarat cinta stilletto versi ghey...=p

si dia berkata...

loll..rasenye wayang xde la gelap sangat...gersang tol mamat 2

si dia berkata...

loll..rasenye wayang xde la gelap sangat...gersang tol mamat 2

J. Love berkata...

kalau i, i raba balik. dan make sure gf dia nampak. muke horny jgn lupa.

nursarah berkata...

shit, itu olang mahu tengok wayang ka buat wayang..aishooo. sekali salah raba daaa. wakaka. gelak jap!