Selasa, April 27, 2010

Angin kukus



MAMPU-sumber pembekal internet bagi seluruh pejabat pemerintah di putrajaya.

*sebagai pengguna yang amat tegar, aku  tak dapat nak luahkan dengan kata-kata.Karang aku kata lebih karang mahu semua jenis penyakit aku dapat.badan aku ni nak pakai lama lagi.Nak mencarut karang, aku tak kawin lagi,karang mak mertua terbaca, dia ban aku jadi menantu pulak.

DAMN lah mampu.






ps:/ ohh yaa..ade seseorang telah connect aku kembali ke FB dia..tengs! sangat menghargai XD .Nanti i banjer roti canai kat semua followers u erk..oh yaa skali dengan tweet jugak.

24 ulasan:

ardinihumaira berkata...

hehe kenapa ado angin kuskus ni... ada apa di web MAMP tu? nak tahu juga


Purple Untuk Kejayaan

sebelas berkata...

ini content filter..banyak sangat dia filter.sampai ke belog pun dia filter...grrrr

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

ANDA MAMPU MENGUBAHNYA !








































Jangan rem0ve2 lagi 0ke ? Twetter akan menyusul kemudian.











































Sekian.

sebelas berkata...

yer cik puteri sayangku..ngeeeeee!!

Akif Mazlan berkata...

kenapa ngan tajuk dia? konpius nih, hehehe

sebelas berkata...

tajuk angin kuskus tengah marah bro...hahaha

Sylarius berkata...

Apakah gerangan halnya? (Peh, gaya Son Goku dalam komik Dragon Ball)

jo berkata...

blog gua lu dapat baca dop? mana tahu dah masuk tahap lucah melampau..

sebelas berkata...

jo belog lu bunge..kompim lepa punya dari sebarang sekatan..hahaha

sebelas berkata...

sly-nie rase tak puas hati terpendam dalam diri nie...hahaha

Mizkadiah berkata...

ko keja kat mana? aku kat KPM lansung tak leh buka.. Selain keluar perkataan MAMPU or MAMPUS tu, kelaur plak Wen Filter hampeh tu.. Semua aku tak leh nak buka..

sebelas berkata...

kalo KPM nampaknya kita satu kementerian :D

as sahar berkata...

lu nak idea? idea bebudak swasta?..lu beli broadband lu sndiri bro..hehe..guna laptop sndirik gak dalam ofis..tkde sapa nak marah kot kecuali Ketua Menteri.. ;P

racYnc berkata...

hait!

ala byk sgt ker keterlanjuran y lu nak wat dlm tenet nih..

hehe..

Fie aka Tea berkata...

mampu la sgt. hihihi.

TuN Zarie UTaMa berkata...

aku tak MAMPU utk berkata apa2...sebab aku pun hanya menurut perintah..haha


-ko telah memasuki kesepulohan utama carta Bebelan pujaan aku... tingkatkan usaha utk berada di podium nombor 1..haha aku suka entri ko. thanks

cik bunbun berkata...

'mampu' hahaha!
erks?
eh kejap. apa aku merepek ni. haha!

jan berkata...

hah?hahahahahahaha...kesian nyer...bli la sendiri punya... :D

violetless berkata...

tu la ngada lagi nak remove2 buah ati tu..kan da emo2..hahah..

semoga bbahagia..wahahah..da makan nasik minyak ajak la kitorang..wohohoho

zool berkata...

MAMPU yang tak MAMPU..
Diorang memang macam2 la..
Suruh buat online payment guna web tapi line intenet cam hampeh..
Gr betul

Wan Perlis berkata...

blog pun kena blok
apa relevennya
lain la fb kena blok

ieda fidodido berkata...

MAMPUkah anda mengubahnya...hahaha

asmaria berkata...

wah.. bestnye ni mesti belasah berblog habis-habisan.. K lah saya nak berkongsi tips rumah tangga, tips pemilihan nama anak, nama Islam anak, doa untuk anak dll di: http://edarannama.blogspot.com

kella berkata...

aiyoooo...
sabar ya!
ya.. anda mampu mengubahnya! hehehe

Bila Si Kella Bersama Kamera