Jumaat, April 16, 2010

gelanggang

Rupernya selama ini ramai sangat indon dengan bangla yang duduk pulun kat tanah tepi tasik presint aku ni ade motif sebenarnya.Aku ingatkan depa nak pacak sting-garden kat area presint aku ni,manalah tahu kan nak cipta nama dalam malaysia book of records sebagai ahli penempatan sting-garden yang pertama kat putrajaya.

So tadi siang bila aku baca surat khabar melayu baru aku tahu yang depa duk setup gelanggang futsal kat situ.Dari gaya penceritaan kat surat khabar tu nampak macam stail je bunyinya,sembang pun letup-letup je.



So Nampaknya aku kena basuh balik kasut futsal aku kat dalam almari kasut tu.Yang koyak ari tue kat belah hujung tu nampaknya kena jahit semula ni ,tampal dengan gambar kartun hello kitty.

Jum futsal jum.Presint 18 Putrajaya.





7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Reti ke main futsal lalalala XD

jo berkata...

haha...
ingat boleh jadi comel abis la letak gambar hello kitty tu?

nasikputeh berkata...

haha..

memang cayalah..

mesti ar kiut letak hello kitty..

ekeke..

DrSinga berkata...

seluar bola dah ada???
setokin??
jommmm...

as sahar berkata...

majulah orang indonesia dan bangla untuk futsal!..heh..heh..

hans berkata...

hahaha
bagus
pasnih bersukan lah selalu

liza berkata...

hello kitty?? nape tak sinchan je.. huhu