Ahad, April 18, 2010

cik awek

Kawan aku sekarang dah mula berubah,kalo dulu masa belajar kat politeknik ungku omar aku rasa dia tak pernah sekali pun sebut pasal awek or cikaro,dia tak pernah komen langsung pasal awek tu cun ke tak kalo mekap macam lady gaga,dia tak pernah suarakan dari peti suara dia pasal dia dh jatuh hati dengan seorang awek dan dia nekad nak ngorat awek tu sampai lunyai.

Senang cerita hati dia kering yang amat macam dah takde urat darah langsung mengalir dalam hati dia ,kering lak macam dah dijemur bawah matahari selama 4 abad masihi.Aku rasa kalo sotong kering pun tak sekering dia.

Kini lepas habis belajar dan mula masuk alam kerja,kami still lepak sama lagi.Kalo ikut sejarah aku sejak berkawan dengan dia,aku dah dekat 7 orang cik awek bertukar ganti,pergi dan mari.(Ini kalo nak percaya sila percaya erk..hehehe).

Biasanya hujung minggu kami biasa lepak sesama merayap macam  lelaki yang hensem tapi tak de awek yang sudi, kat semua shoping kompleks dari utara kuala lumpur sampai ke selatan kuala lumpur dan kekadang lajak sikit ke shah alam kalo time hyper bosan sangat pergi tempat sama.Maklumlah asyik muka kami je duk bayar parking kat Mid,bayar parking kat KLCC,bayar parking kat 1Utama then kuar masuk Topman ,Jaya Jusco,Isetan dan FOS .Oh ya dan juga Plaza Lowyat.

Sampai aku pernah kata kalo kawan aku ini start mula bukak pintu taman pancarona dalam hati dia,Aku lah orang pertama yang akan gegar kat Malaysia.Itu janji aku.

Tapi sekarang aku rasa ALLAH dah tiupkan roh taman pancarona ke dalam hati dia.Kawan aku dah mula bercinta sekarang dengan seorang cik awek.Tahniah kawan,Aku tumpang gumbira dengan ko.Akhirnya ada jugak cik awek yang dapat alirkan darah dalam hati ko.Hope ko punya hubungan akan kekal selamanya,dan jangan jadi macam aku.Aku memang tak pernah bernasib baik dengan sesuatu yang di panggil cik awek dalam hidup aku sejak dulu kala lagi.

Nampaknya mulai sekarang aku kena belajar lepak sesorang  kalo nak minum teh tarik.Kompim mamak kat kedai akan gelakkan aku ni.Persetan punya mamak.

35 ulasan:

as sahar berkata...

bukan main jiwang lagi yer..aku suka! tapi aku komen ni sebab nak tnya jer..err..shoutmix ko okey tak?..sebab apsal akunyer asyik mereng jer..pastu aku masuk ko nyer site pun..mereng gak?..err..tumpang tanya jer ni bro.. hehe..

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

Saye lepak s0rang2 kat kafe ilkes je ?


lalalala XD

jo berkata...

ah. xde awek pun nak gelabah...

hans berkata...

hahaha
relaks bro
nanti awek tu akan muncul jua
insyaallah

_Yaya_ berkata...

rilek r bro..nnti ade la cik awek yg sedar akan kehenseman kamoo..hahahah

vidadarisakura berkata...

mamak tu minat kau kali.
haha

violetless berkata...

lorh...ko buat teh sendiri la weh...apa kata??

ko lepak ngan nash sudah..

Jemyjenab berkata...

Bagus la kwn ko da ade awex~ Ko tuh biler lagih??? Xper InsyAllah ade rezeki tue nti~

E.d.Y berkata...

biasa la..lepas hbs study semua dah gatal nak kawen...air dah sampai kepala tu..haha

Mak Su berkata...

salam ziarah... taman pancarona? baru pertama kali dengar ni... ;p

Zaidah berkata...

taman pancarona tu ape...tak ade awek jganlah risau..klu dah sampai jodoh mesti ade awek punya..

syikinshuhaimi berkata...

jangan risau nanti adalah tu
InsyaAllah :)

Qarl berkata...

tu tu

awek da smpai

ang nmpk tak?

kakaka

fArrAh nUr AmIrAh berkata...

smpai jdoh t ad laa awek.. hehejss sabauuuuuuuuu... ;p

sebelas berkata...

apasal semua kasi aku semangat pasal awek nie..motif utama aku nak citer sini aku lonely pasal kawan aku dah ader awek..aku takder geng dah nak lepakk....lalalalalala!

so ade sesaps sudi jadi aweks saya? heheheh

izan salleh berkata...

aku boleh temankan ;)
hahaha

apple berkata...

zaman single dah berlalu
cik cinderella pon begitu.seperti kwn anda:)

♥♥Cik_Mar♥♥ berkata...

jom lepaking di blog~~

CkYnHaShiM berkata...

cite pasai aweks ye..x lame g dapat la tu..

mai la singgah..salam kenal ye..

~ ReD ~ berkata...

hoho. sorang @ berdua, sy jarang nak lepak kat kedai mamak :D

zaiMi berkata...

dalam hati ada cinta. hehe

~LP Lum~ berkata...

salam~

hehehe... jodoh belum smpai tuk awak still ngan sorg ck awek yg benar2 syg kat awak... :)

so... belajar2 ar jd lone ranger wat sementara waktu nie eik... :)

ps : amacih sebab sudi melawat blog sy... :)

tujuhhariseminggu berkata...

uit... abes la..
pas ni sorang2.. :p

nanie ;) berkata...

tahniah tuk kwn..
mnusia ley brubh kn..hehe

kopi dan milo♥ berkata...

jom lepaking besama saya . wahaha
XDD

phazli berkata...

hati dia berbunga jua akhirnya..

Nadia arRumaisha berkata...

wahwahwah...gud luck yerp... cube la lepak sesorang... apapun hope u pun akan jumpe cik awek merangkap teman hidup sejati...chewaaahhh...i doakan ni...hihihii////

DALILA MISMAN berkata...

takpe..diharap cuba lagi..lambat lagi jodohnya kot...aku ada member sorang yang single ni kalau nak kenal..ngeh2..

ieda fidodido berkata...

kt geng la yer..xpe, nk minum tea tarik roger2 la...kekeke :)

.Nouroul Najieya. berkata...

haa.. anda ni berhati jiwang yerk? hehe.. fyi, jodoh x kemana.. x lm lg.. smpi latu jodoh awk.. sabar yew^^

cikzety berkata...

agak2 nape takde awek ea??

Tanpa Nama berkata...

chill suda

kalau bosan2 g jenguk blog ni..aku tgk ko dah merata tempat ni..

http://ironanagel.blogspot.com/

rossoneri berkata...

hehehe nak buat cam ne, dia dah ada awek..kamu g ler carik awek plak...

ah tuck berkata...

ahhahah ilek2..aku pon kalo lepak mamak sensorang siap wat skendel ag ngn anei tu hahhaha

paejan berkata...

takpe.. muda lagi...