Rabu, April 14, 2010

Facebook punya cerita

Tadi petang aku mengelamun pikir masalah matematik sambil tunggu lift kat bawah apartment aku.Depan lift ni ada satu notice board,yang biasanya orang ramai rakyat 1Malaysia boleh tampal apa-apa saja yang mereka suka tanpa sebarang sekatan atau tanpa perlukan sebarang lesen untuk gantung iklan dari pihak perbadanan putrajaya.

Selalunya aku kurang perhati sikit pada papan ni pasal aku dah tahu kompim iklan biasa je yang ada,iklan macam perlukan baby sitter,iklan jual gas,iklan jual astro,iklan jual kereta,iklan cari anak kambing yang hilang,iklan jual pampers bayi,iklan baiki paip atau baiki tv,iklan tuisyen anak,iklan angkat barang,iklan tolong tolak kereta dan bermacam jenis aneka ragam iklan yang ada.

Biasalah tempat gantung iklan free kan,sapa yang tak nak.Kalo aku ade iklan pun aku nak gantung jugak.

tapi tadi ade satu iklan yang memang aku tak pernah nampak sepanjang aku bermastautin kat apartment ini.Iklan facebook.




Perhh...MANTAP!!

Apartment aku pun dah ade fesbuk sekarang.Aku ingatkan dunia tanpa sempadan hanya boleh pakai pada manusia saje.Rupernya bangunan sendiri pun dah pandai sign-up Fesbuk erk.


oh..aku dah jadi fan ke 22 dalam fesbuk apartment aku.





ps/:aku masih terpikir jantina dengan status bangunan apartment aku nie ape erk..MALE ke FEMALE...SINGLE or MARIED ni..tak de lak dia tulis kat situ.takut apartment lagi satu kat hujung sana ngorat kot.

8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Hehe :)

Lawak2x :)

Tiya berkata...

hehe
klaka bab jantina n status uh ;)

Dila Zaidan berkata...

tumpang lalu...nk rehat kejap je...

violetless berkata...

hahahahaha...

kalo single cakap aku weh..leh aku wiwit2 bangunan ko tu kalo aku lalu..

nuRuLain_zAiNi berkata...

huhu..esok2..tandas awam pon d fb..hehe

as sahar berkata...

orait!..wa try usha tgk kat fb..kalau ramai2 gadis2 single tinggal situ..wa otomatik akan jadi fans jugak!..hehe..

::ienafazlyna:: berkata...

ahaks..nie fasa 12 pun kena wat fb gak nie

Yana Rashid berkata...

ahaha.sekolah pown da ada facebook sekarang.macam-macam.ngeh ngeh ngeh~:)))