Rabu, April 14, 2010

Anak sedara Pak Najib

Aku rasa aku nak mintak pak sedara aku sound sikit dengan semua penguatkuasa yang ada kat bumi tanah melayu ini yang suka kasi surat saman.Kalo boleh nak ubah perlembagaan pun oke jugak.

Kalo nak saman parking pun agak-agaklah.

Aku dah tawaf  haji dekat 8 kali kat kawasan tu.Semua parking penuh dengan kereta BMW,ALPARD,kereta lembu dan kereta kuda tu belum masuk basikal roda 3 yang boleh parking selamba dalam petak kereta.So cuba cerita kat mana lagi aku nak parking ni.

Dah lah waktu rehat kakitangan pemerintah ngam-ngam 1 jam.

der, wa tak sempat nak rempit lah tuk settle hal wa dengan 1 jam tu.

kalaulah Pak Najib ini pak sedara aku kan.

3 ulasan:

saya_arief berkata...

ilek der..

DaHLia berkata...

laaa bukan pak sedara ko ke pak najib tu..heheh

fidde berkata...

duh... (tetibe teringat satu saman parking kat melaka yg aku x setel sampai skrg. lantak lah!huhuhu)