Isnin, Mei 30, 2011

K-Pop Lah Sangat

Depa punya Fan nie sejak pukul 6.00 pagi dah standby depan pentas.Pasal nak ambik seat depan sekali untuk show malam ni.Sanggup tak berganjak sampai ke malam,takut tempat kene rembat.

Bangang !!

Bila time nak tunggu budak-budak korea ni keluar buat show dah makan masa dekat sejam.Fan K-Pop yang duk tercegat tunggu sambil berdiri makin lama makin banyak.Siap main tolak-tolak lagi pasal nak dapat view cantik punya hal.

Bila budak-budak korea ni belajar sebut 'SAYANG' je pun.Terus satu boulervad punya makwe dah bertukar jadi histeria.

****

Aku punya nasihat satu je pasal k-pop ni.

Faking faking faking !!
 

11 ulasan:

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

camane awak tahu semua ni? mesti awak pun tunggu dr jam 6 pagi kan ? hahahhahaha






nak amek seat dpan gak ke :P

NomborSebelas berkata...

lolly ~ haippp !! haipp !!

Nuyu berkata...

ha'a.. cmner tu? heeeeee...

dasa berkata...

sib baik sini x ada button like... wakakakak mesti ko antara salah satu yg dok tunggu dpn tuh

Lizzie Yasmin berkata...

org yang minat k-pop nie tahu ke apa bdk2 k-pop nie repek kan???
Tak sama mcm dulu, zaman cite korea, sumua orang berebut blaja ckp korea..

jo berkata...

gua terburu-buru keluar dari putrajaya. sedangkan sejuta mesia terburu-buru masuk.

violetless berkata...

cakap la weyh hang jeles..tak pon kan p la pakai kot takyah pakai baju kat dalam tu..ala muka hang kan ala2 korea..haha

merahitujambu berkata...

tak tgok pon tpi ramai dok heboh pasal menda ni..apakah??k-poh eh??ehehe

Hami Asraff berkata...

Wah twinku minat K-Pop rupanya. Baru tau. Rambut yang penting.

Eh baru perasan layout baru.

myMOONyet berkata...

faking la sangat. entah2 ko dok buat sepanduk tulis, I LOVE YOU SUJU xD

Peri PiA berkata...

ha'ah,mcm mane tau? :P