Rabu, Mei 18, 2011

Ikan Patin Sungai Temerloh Pahang

Semalam on the way balik kulompo,aku singgah perkena ikan patin sangkar temerloh.
Harga RM7 untuk sepotong ikan patin kalo dekat R&R Temerloh highway LPT.Kalo nak lagi power pergi masuk bandar Temerloh cari gerai-gerai dekat medan selera tepi tebing sungai temerloh tu.
Masak ikan patin ni pesen masak Gulai Tempoyak.Dia punya tempoyak memang kaw-kaw giler taruk.
Pesen masakan patin orang temerloh ni memang pelik dan true.



Ingat nak layan ikan patin buah tapi defisit plak duit dalam poket,karang tak mampu plak nak bayar tol.

Meleleh..meleleh !!

6 ulasan:

mye berkata...

nampak cam sedap jew?.
lps nie kena pi cari nie..
hehe

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

Xingat nak tye, berape pinggan awak makan ?

Ms. Ann berkata...

terbaik.....

memang selalu beli if balik kampung emak dekat termeloh... selalu beli ikan patin fresh kat satu kedai jual ikan kat tepi jalan...

tak ingat kedai tu nama apa///

tapi kat kedai tu jer yang paling dipercayai.. hik..hik..hikk..

gadisbunga berkata...

puas makan?

saya_arief berkata...

sangat menyelerakan..
:D

SURIA AMANDA berkata...

mmg sedap..tapi awat yang mahal sgt2?