Rabu, Mei 11, 2011

Hotel

Sekarang ini aku dah seminggu duduk meeting kat dalam hotel.Badan punya rasa pun dah jadi lemah sikit,mana taknya asyik duduk perkena ekon jer sepanjang hari.Tipu ler sapa kata masa sekarang ni Cuaca Malaysia sangat panas.Aku rasa sejuk jer.
Matahari pun sampai aku dah lupa rupanya dia macam mana.Dulu last sekali ingat, rasa macam ada mata dengan hidung.

Lepas tu plak bila kira duduk naik turun lift 5 kali sehari untuk ke bilik dan bilik meeting,sampai peluh pun boleh berkira-kira kalo nak menitik jatuh.Waktu malam pulak boleh buat ralek duk usha makwe depan lorong Haji Taib.

Huishh dia punya feeling bila terperap dalam hotel ni, memang tak boleh nak cakap main-main.


6 ulasan:

saveqmm berkata...

keja ekon kulit kering..hehe..

follow blog popular ini k...

erysweetie berkata...

dok memolek dalam ekon..kat lua mmg sgt panas..dgr kate nextweek bru ok..wuwuwu...

ainol akasyah berkata...

haha bila dah dok dalam ekon..dunia lua pun lupe..malam ke siang ke..ujan ke panas ke..tetap selesa je..terbaik la bro

JOM SERTAI CONTEST HARI GURU

tanpa nama berkata...

=.="

Scya Lollita berkata...

perghh . tempat cik scya a.k.a tg malimmm masuk paper dilaporkan suhu tnggi . untung lahh incek ada ekonnn , huhuh

tapi ,
ohhh tidakkk .
CFC !!!!!!!!!!!1


**jelous

Irwan berkata...

aderberani.blogspot.com was here