Selasa, September 14, 2010

salam raya ikhlas dari hati turun ke belanga.

Dah lama dah berehat.sejak sambut ramadan sampai sambut syawal.bukan apa.saja nak kurangkan sikit dosa dan tambahkan sikit pahala yang ada.

Ok lepas ini aktiviti kedai akan diteruskan seperti biasa,sama seperti sebelum bulan ramadan hari tu.

OOhh..eg-tukar dah bukak untuk pertukaran bagi Jan 11.So kalo nak pindah tu,sila-sila lah isi,tapi kalo tak puas hati tu.Jangan lah luahkan kat dalam paper hurian,mutra or kosmet.Kesian lah kat kami ni team pembangun sistem tu.Penat tau kalo tak tido berhari-hari semata-mata nak provide kemudahan untuk anda.Kami nuetral,percaya lah.
Tak puas hati,terus cerita kat kami.Kita boleh settle kat atas meja,bawah meja,dalam gelanggang or kat luar gelanggang.

No hal,kami tak kejam.

lastly

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR kat sesapa yang tak kenal saya dan saya juga kurang mengenali anda
dan

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN kat semua kawan-kawan saya yang kenal saya dan saya kenal anda seadanya.

to awak yang ngaku single tapi sayang saya sangatt tu...

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI DAN MAAF ZAHIR BATIN
sepanjang perbuatan saya dalam mengenali awak.sama ada sedar atau tidak perbuatan saya itu.
Trust me.Saya betul-betul ikhlas terhadap awak..sayang.

13 ulasan:

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

selamat hari raye.

dan.


dan.

dan.


dan.












.

gadisBunga berkata...

tak habeh2 hang jiwang publicly dgn cik ehem yg aku tau tuh, hahah!

selamat hari raya beb!

gadisBunga berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Ann berkata...

alahai...romantiknya.........
salam raya dr kuantan

jo berkata...

selamat hari raya weh.
wah. sudah bermakwe-makwi pulak..

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata...

selamat hari raya buat admin blog..semoga ceria2 saja berlebaran di bulan ini!

kAziShA berkata...

selamat hari raya incik sebelas :)

Syida Shukor berkata...

ehem ehem :P

okay datang putrajaya lepas ni haha

Anna Boleyn berkata...

hahaha cesss... semangat den nak tau sape 'sayang' tu. rupenye direct ke page miss lolly daa... ooo..skandal ekk :p



jom datang blog anna boleyn tengok header and layout baru. Okay tak??? :)

hamzah ian berkata...

hoyeah.. raye raye raye..

NAJ HEBAT berkata...

SELAMAT HARI RAYA..!!!!

jom pekena kopi aiss!!

NAJ HEBAT berkata...

weh. awek kau cun. cun bhai.

tok kadi da tunggu. balak aku tak dtg. kau bawak la dia.

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

salam raya mode raya ada lagi