Selasa, Julai 20, 2010

Duit

[  Ahad,pukul 10.00 pagi. ]

Mengadap sembah depan CIMB sambil tekan dengan penuh tawadud angka RM100 sebelum memulakan hari hujung minggu.


[  Ahad,pukul 10.00 malam. ]

Belek dalam wallet tengok ada cuma sekeping RM5  kaler hijau yang masih teguh dan tekun duduk dalam wallet.
Selamat jugak RM 5 nie.


Perasaan hati?


Macam celaka.

Kalo bab memanjakan diri hujung minggu ni,memang pesen tak pernah nak insaf dan sedar diri .
Semua ni salah MidValley,Jaya Jusco,Alamanda,Low Yat dan juga Saba Restaurant.

********

Bukan salah aku.....

28 ulasan:

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

Salah kan jugak tol-tol yg ada kat malaysia ni dan juge harga petro n gula. wakakkakakakk!!!!




























































































































hei napsu napsu!!!

si[jari] telunjuk berkata...

rindunya nk g MPH kat mid........bile ntah dpt kesana lagi~~~~

zikeryhassan berkata...

naseb habis 95 ringgit je. kalau habis 100 ringgit teros. kan lagi haru.

Ery Farieha berkata...

boleh idup ek ade rm5 je?
haha

farra8979 berkata...

aiyoh... byk nye salah.. sib baik bkn salah diri sendiri.. ^_^

ardinihumaira berkata...

rm5 tu kasi kat dni wat beli cocopie..hik3

ataicha berkata...

biasa la tu..
dah berbelanja mmg gitu..
kalau dah kata gi makan kat Saba lg.. ahaks.. mmg x cukup 100 tu..

pastu perjalanan jauh gak.. Mid - Alamanda - lowyat...

xpe gaji dah tak lama dah.. hujung minggu dah dapat.. so posa la erk.. ahaks

touya berkata...

semuanya salah anda .. cased close

Pelatt berkata...

kalau gua depan lu..gua akan maki lu... sebab.. semua yang lu cakap tu.. gua ada syer.... percayalah..

Siti Fatimah A. Razak berkata...

hubunga diplomatik diterima pakai~ haaaaaaa... ok paaaaa seratus on weekend~ :P

puterapescado berkata...

erk....weekend nie dok rumah jer..
jngn keluar...hehe..

bspotgurl berkata...

cuba-cuba cari salah diri sendiri pulak :)

sebelas berkata...

@miss lolly a.k.a luvfareda

napsu apokah ini??...

Yorke Kun berkata...

rm5?..byk kot..ak ada 50 sen je skang..hahaha

HonEyBuNNy berkata...

baru je g amik rm 100 td..esk lusa dah habis sbb shopping.hehhehe..arghhhh....jap je duit neh..

ayaa alyy berkata...

ayaa tekan2 kt atm cimb tgk x smpai 100 pon. huaaaa. lg sedeyh !

merahitujambu berkata...

TH XPE..TU BUAT PART TIME..BG MASYUK BLK.JOM

NAJ HEBAT berkata...

HAHA..

naseb baik ade RM5..


daripada aku..


10 pagi

RM150











10 mlm

~
~
~

kupu-kupu cinta yg keluar..






wee~~~~


napsu serakah..

mmg aku menikmati nye!


kata mak aku
bila aku mintak duit lagi..


Sama sama daun keladi..
habes lagi mintak la lagi..


wee~~


sumpah! lepas ni aku mintak lagi

HAHA

Umie Nadhirah berkata...

Salah kan negara,
nape dorang x bg free je semua barang..HAHA..



habis aku klo Agung negare bace comment aku..adesss~

Anne Boleyn berkata...

hahaha. kesian MV, JJ,alamanda, LY dan SR yer sebbab dipersalahkan. padahal empunya duit yg salah :p

p/s: maaf yerr sebab lambat balas kunjungan. dah masuk sem ni macam busy sket. jemputlah datang ke blog anne boleyn lagi... and harap2 awak tak serik nak tinggalkan komen. thnx :)

Amalia Auni berkata...

he3..
x nk ngaku salah lak dier...

maisyara Pot! Pot! berkata...

sian. ape kate lu jd PM. lepas tu, lu turun kan harga barang. sonang hidup. :P

Matt berkata...

rm100?tak de maknenya zaman skrg neh :P

Ann berkata...

len kali bawak duit skit je...nti belanja nyer ckit lah...

♥ Xett Hereen ♥ berkata...

duit kaw tuh tak sayang kat kaw sebenonye.

aku mmg xmo salahkan kaw.

lagipom kaw mmg x bsalah.
cume duit kaw tuh yg salah.

beliau yg xmo dok dalam wallet kaw.

buntut kaw ucuk x?
ha, kaw jgn salahkan diri sendiri taw taw taw??

>.<

Noor berkata...

shopping pe je?

HEROICzero berkata...

haihh~ sedang mengalami masalah yg sama.. T.T

zither berkata...

mak oii , memang takbuleh blaa u shopping , haha *i kutuk diri sendiri gak.