Rabu, Mac 24, 2010

liabiliti

Aku sekarang dalam perkiraan untuk lepak dengan manusia kuning bermula dari hari ini.Nampaknya manusia kuning ini berlari lagi laju dari beruang biru aku sekarang.Apa barang kalo guna BB tapi berlari macam itek.

kalo thailand buleh dapat minimum 4mbps tapi kita punya minimum 384kbps.sapa yang kite nak siku kalo macam ini?


Aku tengah dilema tak tahu mana nak letak beruang biru ini.Nak bunuh tak boleh pulak pasal nanti akan bersangkut paut pulak dengan satu lagi beruang biru kat sorang kawan tu.Aku jadi kesian pulak kat kawan tu,sudah ler beli kereta pers buatan shah alam yang siap dibekalkan sekali dengan GPS,tapi masih lagi sesat kalo nak berjalan ke nilai dari putrajaya ni.Mungkin GPS tue yang salah kot pasal tuan dia tak salah langsung sebab tuan dia tak reti guna langsung benda tu,hehehe ladies,ladies.

So aku tak buleh agak apa akan jadi kalo aku bunuh pulak beruang biru yang dia jaga itu,mahu sebulan putrajaya putus bekalan air bersih kot.

So aku muhasabah dengan keadaan.


Aku termenung tinggi sambil berfikir akan belanjawan aku untuk bulan akan datang.

Lari budget ini.

3 ulasan:

maisyara Pot! Pot! berkata...

@_@ errrkkk?! tak dapat tangkap apa yg kamu cakap kn ni... blur.. blur..

fidde berkata...

perumpamaan mcm ni...
aku nak beli bmw, tapi dah alang2 beli bmw takkan nak pakai no plet biasa? so aku pun beli no plet yg best. tinted kene gelap, baru nampak exclusive. pastu bawak kene laju, baru org tak mengata bmw aku, slow kang buat dibuli org je...mana boleh! tambahan...atas hiway aku kene cucuk org dah bagi lampu..maklum, bmw lah katakan...baru pakej. huhuhu.

p/s: ko paham tak ape yg aku bebelkan nih?

╚► capital S hana ◄╗ berkata...

??
er...
garu2 pale .
hahaha