Selasa, Januari 19, 2010

bulan jan 2010 yang tak best

Aku raser permulaan tahun baru 2010 aku nie memang tak best langsung.Masuk ari nie aku masih lagi MC pasal pembedahan appendik aku ini.Ohh lupe nak cakap,nie aku baru kuar wad petang tadi,pasal aku punya luka pembedahan appendik ari tue terdapat jangkitan kuman.So aku warded selama 3 hari bermula sabtu lepas.Pasal dah lama sangat masuk ward nie,aku raser aku dah expert dah kot pasal kehidupan kat dalam ward hospital kerajaan.Time biler nurse bertugas tukar shift,time biler doktor nak melawat patient ,time biler nak makan,time biler nurse nak kemas katil,time biler nurse nak tutup lampu suh tido,time biler lak nurse praktikal masuk kerja..hik hik hik..


ini hospital saya menginap selama 3 hari buat kali ke dua



err..Serious aku kate,sepanjang hidup aku,sejak aku lahir memang aku tak pernah masuk ward pun sampai ler tahun nie.Kalo kat ward nie,memang semua orang tahu aderlah satu benda yang amat membosan kan ,pasal tak boleh nak buat ape.cume buleh tido atas katil ko,then pandang orang kiri ko,puas pandang kiri ko pandang lak orang kat belah kanan ko,hurmm boring kan!yerrrr sangat boring tau kenkawan sekalian.So pengalaman ini memang mengajar aku makna kehidupan.Tapi yang pasti aku memang rindu kan opis aku.rindu nak kerja lah.busaan lah MC nie..kenapakah?

9 ulasan:

-HanaMichi- berkata...

bro..nikmatilah waktu mc itu..taknak bg gua...gua buring kije...

sebelas berkata...

hanamichi

kalo MC sehat tak per bro,nie mc pasal sakit.mane tahan bro.lagi pun mc pn tak sedap lah bro pasal kepala duk pk pasal kerja kat opis je nie :P

aisha wUtevA!! berkata...

hahahaha
bile ade MC mesti borink kan??
but if xde....
hahaha, saje2 wat sakit, nak MC.

btw, wish u cepat sembuh ek.
dok hospital mmg buhsan. huks!

joegrimjow berkata...

baca ni
baru pasan yg jan da nak abes
2 ary ag exam
ntah pape
kejap gile masa!

Rashid berkata...

Moga sembuh..

Sekali sekala pekena katil di wad memang menginsafkan diri..

l0lly luVfarEda berkata...

alah broooo

ileks rr broooo

ngeee!

teng0k nes2 shomei cam scha.

mesti ghase nak d0p spital lame2

HAKHAKHAK.

nursarah berkata...

aku perbah jaga org sakit kat hospital..busan giler tengok nurse

FaTiN berkata...

semoga kembali sihat. amin

p/s: first time singgah sini. pls tinggalkan jejak di belog saya sbb saya sedang blog walking(:


^^

♥akukahmilikmu®♥ berkata...

syok per dpt mc..hehe..sy penah masuk HKL, IJN n HUKM..tapi bukan sy sakit..tgk org sakit..sy join jugak mkn nasi ospital yg mmg tk sedap nie..