Jumaat, Januari 15, 2010

bile saya di bedah appendik

aku yang dibedah appendik.

lama tak update belog aku nie.bukan kerana aku tak berkesempatan.tapi kerana aku tak larat kerana aku baru lepas operation appendik minggu lepas.Kalo korang ingat entri aku sebelum nie yang aku tulis pasal perut.Yer sakit perut tu adalah appendik yang telah pecah dalam perut aku.kali pertama dalam hidup aku selama ini aku masuk wad selama 4 hari dan menjalani pembedahan selama 2 jam 30 minit,kena bius sampai pengsan(eh eh...yang nie mayak syok woo..pasal aku raser cam 5 minit je pengsan..hahaha).habis pembedahan,tue dia panjang sejengkal aku kena potong kat perut nie hah...giler lah!(nasihat:jaga ler pemakanan anda semua)



so sekarang aku tengah MC selama 2 minggu kat rumah.Sangat busan wooo..orang lain kalo MC suke.tapi aku nie kalo MC aku raser busan lak.selalu duk terpikirkan kerja kat pejabat yang banyak,cian member aku yang kena take ober kerja aku tue.


Arhh aku yang dibedah appendik......

8 ulasan:

PinQib berkata...

Get well soon ye.,
jga pemakann.,
makan apa aaa, smpai leh kena bedah2 smua ni..
ish22

sebelas berkata...

thank PinQib..
saya raser banyak sangat makan pedas kot..dulu suke sangat makan cili.

zella berkata...

uish...kena bedah tu...
semoga cepat sembuh... ;)

sebelas berkata...

thanks zella..
:D

PREITY ZINTA berkata...

a'ah memang syok kene bedah !

sila buat lagi.

makan siakap sampai 14 ekor yea!

*eheh.

sebelas berkata...

pretyy zinta.

kenapa melakukan penyamaran? grrr disinun

fashah84 berkata...

smoga cepat sembuh...

kurangkan mkn pedas2..kalo nak mkn sambal tgok dulu,yg byk biji lada jgn mkn...ni nenek sy pesan..hehehe

CIKARRO MIAHAHAHA. berkata...

lain kali sila makan domino pizza banyak2.

telan biji epal hijau banyak2.

makan cokelat cadbury skali dgn kertas die banyak2.

makan ikan singgang 40 pinggan sekaligus.

dan yg penting makan tulang ikan siakap 3 ekor tu ratah sampai habes.


pastu anda duduk di depan pc then tidur !


nescaya appendiks anda akan cepat sembuh.
























































































WASSALAM.