Selasa, Jun 21, 2011

Makwe Jepun



-lokasi Super GT Sepang 2011-

Bila makwe Jepun ini bercakap dalam bahasa Jepun.Aku satu patah perkataan pun aku tak paham.Tapi brader brader sebelah aku duduk menjerit ternganga mulut setiap kali makwe ni bercakap dengan berpose untuk ambik gambar.

Aku usha atas bawah semua brader brader ni,nampak macam ada melayu sangat atau cina betul.

Relevan ke?



Terus aku tumbuk tiang stage sampai belok ke kanan 90 darjah.
Power betul makwe GT Queen ni kasi pukulan cupid !


12 ulasan:

dasa berkata...

mana yang nampak kaler biru bro x tangkap ka XD

haNem berkata...

alah..normal ah lelaki..kalau lelaki korea pulak, pompuan melayu jugok beratur terloncat-loncat..kan?kan?

NomborSebelas berkata...

dasa ~ mizan tak cuci lagi ler gambar dia..nie pun gambar bb aku je ni?

hanem ~ Astagfirullah!!! pompuan melayu..ish ish ish.

myMOONyet berkata...

stuju sgt kate haNem tu. rase kalah lagi lelaki drpd perempuan punya meroyan bila pakwe jambu dtg msia xD

Nava Krishnan berkata...

Sexy looking girls for sure.

+qAsiH naDiRa+ berkata...

biasa la tu laki.kalau letak sesiapa yang cun or seksi pun diorang akan dok nganga gak.teringat haritu g hari belia kat putrajaya.pompuan2 dok meloncat2 nak tengok laki korea tu.HUHU.sama je la~

ken berkata...

hot chicks! :)

merahitujambu berkata...

SAPA USHA NI??AMBOI2..

gadisBunga berkata...

cukup kuota nampak?

saya_arief berkata...

b'darah idung lagi tengok awek seksi.
hahaha
;p

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

amboi.

Cik TeN10 berkata...

ahaa.. rugi kl xtgk rezeki dh ade dpan mata katanya.. tu yg tgk smpai terbeliak bijik mata tu.. ^^