Isnin, Januari 10, 2011

Tewas Depan AJL 25

Malam tadi masa layan ajl nie kat depan tv,aku dapat bertahan mata sampai faizal tahir jer.
Lepas tu yang aku nampak adalah muka aku tersengih tengah pegang stering kereta Audi A4.
Oke bab itu nanti kita cerita belakang.


Pesen lelaki melayu sejati,biasalah.


Lepas dari faizal tahir tu kalo lu orang tanya apa berlaku kat ajl,memang padat akan kena kencing dengan aku.


Aku sedar semula pun lepas dapat coll dari cik sugar.Dalam keadaan mamai,Cik sugar coll sambil loncat-loncat dan menjerit kegembiraan ( sila percaya! tak percaya aku sepak pundi kencing korang. ) yang makwe sorang tu menang ajl.


gambar rembat kat google

Tahniah makwe @anaraffali
Memang tak sia-sia aku tido.Memang tak sia-sia aku kutuk penyayi lain.Memang tak sia-sia aku yakin dia boleh menang sambil bertekak dengan cik sugar.

Tapi aku sabar ketat-ketat, buat-buat tak kisah walaupun satu pun tweet aku kat makwe ni dia tak pernah reply.
biasalah,aku kan bukan penjaga gol.
kah kah kah




mesej to cik sugar:boleh luah komen tak puas hati kat ruangan komen erk..oh ya.tolong like skali entry nie,tq :P

14 ulasan:

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

tipuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu




























saye bangkangggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggentri ni.




















mane ade jerit2 keriangan!



























huwarghhhhhhhhhhhhh. anaraffali tak patot menang oke.





sekian. luahan dari @lollyluvfareda (tu tweet saye hak hak hak kal0 nak folo boleh laaaa)

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

oh ye, tak nak like.

kAziShA berkata...

haha..rezeki dia kan :)

neyra shazeyra berkata...

AHAHAHHAA tgk komen lolly ingat tak habes load hahaha

FarhanaFabulous berkata...

following yaww !

NuR 'aQiLaH berkata...

meroyan apokonoehhjang atak lolly titew tuw..

hakhak

Bay berkata...

Wow! Very interesting blog you had here! Wish to connect with you on Google Friend Connect! Cheers! =) (http://whimsicalss.blogspot.com/)

sebelas berkata...

hai bay,

thanks :P

Bay berkata...

Anytime! ;)

cik ciput berkata...

dah rezeki dia..but honestly, aku setuju dgn miss lolly..huhuk..

Miss Shizu berkata...

lagu ana memang best..so,sabar yer peminat peminat faizal tahir.kehkehkeh

misz molecule berkata...

hahahaha..miss sugar,,






dah jawab giler

Hanim Mahali berkata...

ana raffali memang patut menang... ^_^

Mohd Shahrul Hafizi berkata...

Aku dah jumpa dia dan ucapkan tahniah kat dia kat kopitiam. Dia memang cun dan humble je orangnya.