Ahad, Julai 25, 2010

Sibuk

Kadang-kala, kalo sampai masa untuk aku sibuk dengan hal-hal duniawi.



Aku rasa nak KENTUT pun tak sempat....

*
*
*
*
*
*
*
*

dunia dunia.

20 ulasan:

::cdot the dot:: berkata...

perghhhhhhhh..ni betul2 sibuk ni.....

fiD berkata...

tulis blog?

iQBaL HaSBuLLaH berkata...

betul3..
nk kentut pon xsempat rasanya..

Tanpa Nama berkata...

kentut tu ape ?










































anonymous baik. awek fahrin.

Ann berkata...

kalah pm :)

bellar0ssa berkata...

haha. kalau nak kentot nak kene carik toilet ke sampai tak sempat sebelas?

bellar0ssa berkata...

haha. kalau nak kentot nak kene carik toilet ke sampai tak sempat sebelas?

merahitujambu berkata...

sibuk sgt tu..

Pelatt berkata...

jangan kan kentut.... berak pun tak sempat

maisyara Pot! Pot! berkata...

takpe... nnt tak sibuk, bukan takan kentut jep. skali dgn cirit pun akan lepas. :P

HonEyBuNNy berkata...

amoiii...bz btoi neh...hehhe..kentut pn xsempt..

enyheartsdiamond berkata...

kalau terlewat pergi kelas, berak pon tak sempat :p

NAJ HEBAT berkata...

poooottt....


aku kentut aim mmg bagos.


<< tgk keliling >>>



semua pengsan..



aku mmg byk masa...


weee..~~

wa nak sambung tido..
-_-''

HEROICzero berkata...

kentot x sempat, update blog sempat..

keh3x

Hamzah Ian berkata...

halo2.. salam kenal..

Hamzah Ian berkata...

halo2.. salam kenal..

vidadarisakura berkata...

geleng-geleng

L.O.V.E hUnTeR berkata...

hahahahaha! Release tensen bc post yg simple ni sbb aku pon tertekan sket mggu ni bz amat pas mggu sbl tu tpaksa amek cuti seminggu suami sakit. Jd, mggu ni aku lak sakit keje tertunggak berlambak...huhu

L.O.V.E hUnTeR berkata...

thanx 4r visiting my blog yg da dekat 2 bulan xberupdate...;)

Anne Boleyn berkata...

ish ish.. sampai kentot pon tak sempat ni. ini kes serius ni. ;p